SAMOUBISTVO? vredi li?

ja hocu samo da kazem da je samoubitstvo jedan od najsebicnijih postupaka! jedan moj drug i moja velika i prava ljubav se skoro ubio i verujte mi da mu to nikad necu oprostiti!
ZATO -nikad ali bas NIKAD nemojt da pomislite na tako nesto jer je to mnogo tuzno za sve ostale :(

nije bitno:
ja hocu samo da kazem da je samoubitstvo jedan od najsebicnijih postupaka! jedan moj drug i moja velika i prava ljubav se skoro ubio i verujte mi da mu to nikad necu oprostiti!
ZATO -nikad ali bas NIKAD nemojt da pomislite na tako nesto jer je to mnogo tuzno za sve ostale :(

Ti verovatno ne mozes ni da zamislis sta ga je onda mucilo ako se na to odlucio! Zato ja ne mogu da ga krivim, ni da budem ljuta na njega ( Aleksandra)!
On jeste mene ostavio...ALi razumem da su ga pritiskale neke mnogo teze stvari koje nije mogao da izdrzi!

Ja ga jos uvek volim, i pamticju ga zauvek, u najlepsem mogucjem svetlu....

evo pesme koju sam napisala za njega

Waiting for the rain

Yeah, I just…. I don’t know….. I don’t understand
Why you're gone to the death land
I've loved you, I love you still
I'm thinkin' of you, I want to kill

With your eyes the sky is gone
I think that my life is now done
And the rain that falls tonight
I'm not strong any more to fight

Oh my baby, you were my all
Now I'm lost, I feel so small
I'm waiting for you in wilderness of pain,
With my final breath I'm waiting for the rain

With your eyes the sky is gone
I think that my life is now done
And the rain that falls tonight
I'm not strong any more to fight
With your eyes the sky is gone....with your eyes the sky is gone....with your eyes the sky is gone....

This was so strong, the end is not here
I hear you in my dreams, you will not disappear
In some other life we will be together again
…..…I think it's gonna rain…………..

28. januar 2004

posvecjeno Aleksandru Francu
1988-2004

Have you ever wanted to cry
But it hurts so bad
Not even tears will come to your eyes?
And the pain gets deeper with each day that passes by
You suddenly can`t take anymore
And you desperately want to die,
Just forget it all
And stop living this big lie? :cry:

nije poenta u tvom dvoumljenju koliko ja kontam-iz prilozenog se vidi da ti je stalo do ljudi u globalu pa time i do zivota.mislim da i sama osecas da nema svrhe dici ruku na sebe,samo si valjda i dalje u haosu.mnogi veliki ljudi su u tome videli izlaz ali im ta velicina nista ne znaci jer nisu izdrzali nuznu zivotnu borbu pa su ispali-slabici,*****...valjda ne mislis da tu spadas?nije uvek sve sjajno,naprotiv,i svi delimo tu sudbinu.pronadji oslonac u sebi a podrsku u drugima i videces da zivot ipak ima svoje dobre strane.ali ti to vec znas...

Stippenwolf - Born to be wild:
Get your motor runnin'
Head out on the highway
Lookin' for adventure
And whatever comes our way
Yeah Darlin' go make it happen
Take the world in a love embrace
Fire all of your guns at once
And explode into space

I like smoke and lightning
Heavy metal thunder
Racin' with the wind
And the feelin' that I'm under
Yeah Darlin' go make it happen
Take the world in a love embrace
Fire all of your guns at once
And explode into space

Like a true nature's child
We were born, born to be wild
We can climb so high
I never wanna die

Born to be wild
Born to be wild
Peace my friend. Wish you long and prosperous life...

Pa zasto se ubio?Nema para?Nije faca?Ne voli ga devojka?Pitanje ti je malo zesce glupo vredi li ubistvo?Nikada ne bih prekinula svoj zivot zbog neke gluposti kao ovaj Aleksandar.Nemoj da se vredjas ali decko je malo bio poremecen ako je to uradi.Nemoj da se ljutis.Sve najbolje :!:

Sestro moja,jeste da sam mladja od tebe(89) i da sam prezivela manje od tebe i manje od tvog decka.I jeste da me ceka jos puno toga u ovom zivotu,a isto tako I TEBE!Ako je on bio sebican,ako mozemo tako da kazemo,i da je ostavio hiljade ljudi oko sebe da svi mi zajedno tugujemo za njim...Toliko ljudi oko njega...I toliko stvari oko njega...!
Ja stvarno ne znam zasto se decko u svojoj 15 godini ubio niti sta ga je navelo da to uradi,a isto tako ne znam ni kako se ti osecas!!!Ako je tako tebi,kako li je njegovoj jadnoj majci?!
Bila si sa njim,znaci PREZIVELA si PRVI POLJUBAC!!!Ono strasno sto se svi mi bojimo pre nego sto se poljubimo.Ostalo ti je na ovome svetu:ONAJ PRVI SEX,PRVI IZLAZAK SA SLEDECIM TIPOM,ma kakav on bio,PRVI PRIJEMNI ZA FAX,PRVA PLATA,PRVA PROSIDBA,PRVA SVADBA,PRVA BRACNA NOC,PRVO DETEEEE...a onda tek kad budes imala 89 godina i vise,ti dolazi ta sugava smrt.
Vidis li?Vidis li koliko je on toga propustio?Ali ne moras to i ti.Koliko bi tvoja majka patila kad bi ti to uradila?Ne mozes ni da zamislis!!!Majka NAJJJJJJJJJJJVISE voli svoje dete!E,sestro mila,tako ces i ti svoje,ako budes bila pametna.Sto bi i ti bila sebicna kao on?
Kao sto rekoh,ja ne da ne znam,nego NEMAM pojma kako ti je,ali zelim da te zamolim u ime svih nas,MNOGO TOGA CES PROPUSTITI,NEK TI SIDJE IZ DUPETA U GLAVU.Pomisli bar ti na tvoju majku.

Ljubim te,mnogo i javi mi kako si.
I da,primi moje najiskrenije saucesce

ja sam bio u vezi dve ipo godine pruzio sam sve toj osobi ona sada ima drugog i kaze da se zaljubljuje iu njega i da nastavim dalje al iskreno nemam snage to je bilo vise od ljubavi i zato sam resio da se roknem jer makar cu u secanju biti uvek sa njom ovo nije fora zivim sa kevom i bratom nemam cala od 4 god i on se obesio zbog svadje sa kevom jednostavno ne vidi zasto da se borim kada je svakog dana sve vise volim

ja sam bio u vezi dve ipo godine pruzio sam sve toj osobi ona sada ima drugog i kaze da se zaljubljuje iu njega i da nastavim dalje al iskreno nemam snage to je bilo vise od ljubavi i zato sam resio da se roknem jer makar cu u secanju biti uvek sa njom ovo nije fora zivim sa kevom i bratom nemam cala od 4 god i on se obesio zbog svadje sa kevom jednostavno ne vidi zasto da se borim kada je svakog dana sve vise volim

pa onda se ubi bolje, sto da zivis i patis za dzabe.. Ovako samo odbijas da igras po njihovim pravilima i to je to. Zabole te.
realno kad bi ljudi samo odbijali da zive po svaku cenu svet bib io bolje mesto :zaljubljena:
Sta tebi uopste vredi zivot u kome ces samo patiti :lol:

pa onda se ubi bolje, sto da zivis i patis za dzabe.. Ovako samo odbijas da igras po njihovim pravilima i to je to. Zabole te.
realno kad bi ljudi samo odbijali da zive po svaku cenu svet bib io bolje mesto :zaljubljena:
Sta tebi uopste vredi zivot u kome ces samo patiti :lol:

362607754.jpg

koliko god to bolesno bilo, ja se na neki nacin slazem sa Bratislavom
stvarno, treba hrabrosti da raskines sve veze sa oovim jebenim svetom i odes..sam, na svoju ruku
bez zezanja..
odbijes da igras po pravilima, zajjebes sve savete i komentare tipa ' jao, pa kako to, pa znas koliko te divnih stari ceka, bla bla' i zavrsis sa tim
jer, ako zivis u paklu, ako stvari nisu kako treba, ako ne znas i ne umes vise, jjbg, znas sta ti je ciniti
i to ne smatram ni malo kukavickim cinom..
i da, zajjebi tu stvar sa ljudima koji te vole i sl..ljudi su stene, niko nece da umre zbog tebe..bolece ih, ofkors, ali ce proci

zivot je kul,uvek ima nesto novo sto ne znas i sto nisi radio. jos vise je kul kad krenes da zaradjujes,pa kinta kad krene da kaplje. Definitivno je zanimljivo ziveti. Da je sranje ne bi babe i dede se borile da zive sto duze iako su presli 80tu.

Back