SAMOUBISTVO? vredi li?

"Surrender"

My blood is hot and my thoughts are racing.
I can`t handle this hurt I am facing.
There`s a black hole where my insides were.
What happiness I had is now a blur.
I think something is pulling at my soul-
Ripping me apart so I don`t feel whole.
It seems like there is no one on my side,
Not even those in whom I can confide.
Mixed thoughts and perceptions confuse my mind.
No peace; only chaos is what I find.
.......
I`m not worthy to be here anymore.
What have I done to be punished this way?
I`ll burst if one more feeling goes astray.
My backbone`s too weak to get myself out.
Ending this seems better without a doubt.
.......
p.s. Ovo sam napisala ja... :cry:
Bilo je lakse napisati na engleskom, oni koji razumeju-shvatice... :cry:

Devilishgirl:
"Surrender"

.......
.......

Odlicno je....bas lepo opisano kako se ja trenutno osecjam :cry: :cry: :cry:

svaka ti cast!

silvereye:
Devilishgirl:
"Surrender"

.......
.......

Odlicno je....bas lepo opisano kako se ja trenutno osecjam :cry: :cry: :cry:

svaka ti cast!

nije daleko ni od mog trenutnog raspolozhenja... :cry:

Ne znam o cemu se ovde radi, ali mi je STVARNO veoma zao! Drzi se, neznam sta da ti kazem. Meni se letos ubio najbolji drug...bio mi je ko brat, osoba koju sam definitivno najvise volela na svetu, u svemu mu pomagala i koji me je u svemu podrzavao, kroz toliko toga smo zajedno prosli, on me je JEDINI
znao kakva sam u stvari... Mogu onda da zamislim kolik ti je tesko, ali s druge strane ti bar imas ljude koji te podrzavaju, a je sam cula komentare u stilu - Jao zao mi je X ali bih samo voleo da vidim jelenu kako place! Nisam plakala...
Ne moj da se ubijes, samo pomisli na ljude koje te vole i na to da ne bi volela da ih viid u takvom stanju kao sto si ti sad! NE BRINI, SVE CE BITI DOBRO!!!

Nemoj da se ubiješ.Tvoj život je vredan kao i svaki drugi.Nemoj da propustiš prilike koje imaš.Pomisli na sve one lepe stvari koje mogu da ti se dese.Nemoj da se plašiš života i njegove dobre i loše strane.Ako se ubiješ,nećeš imati prilike da uradiš one stvri koje si oduvek htela.Ne beži od života.Nemoj biti kukavica.Suoči se sa problemima i kreni dalje.U životu ima mnogo lepih stvari! :wink:

ih... ja sam zilion puta do sada pomishljala da se ubijem, gledala koji je najbezbolniji nachin itd.... ne znam zashto nisam; ne znam shta me je uvek odvracalo od toga, kada sam ubedjena da ne bi bilo mnogo onih koji bi zhalili... ne znam... :(

Yavanna:
ih... ja sam zilion puta do sada pomishljala da se ubijem, gledala koji je najbezbolniji nachin itd.... ne znam zashto nisam; ne znam shta me je uvek odvracalo od toga, kada sam ubedjena da ne bi bilo mnogo onih koji bi zhalili... ne znam... :(
I ja sam... Ali onda je jedan decko pokusao, i shvatila sam da NIKO nije vredan mog zivota...

scorpio girl:
Yavanna:
NIKO nije vredan mog zivota...

e, pa sad bash u to nisam sigurna... :( Ima, postoji osoba koja je vredna mog zhivota, ili bar ja tako mislim, ali ne znam... uvek me je neshto odvracalo, a shta sve nisam pokushala :shock:

Yavanna:
scorpio girl:
Yavanna:
NIKO nije vredan mog zivota...

e, pa sad bash u to nisam sigurna... :( Ima, postoji osoba koja je vredna mog zhivota, ili bar ja tako mislim, ali ne znam... uvek me je neshto odvracalo, a shta sve nisam pokushala :shock:
eto, vidis, postoji razlog sto nisi uspela...

Danas sam prvi dan otisla u skolu (posle svega sto se desilo)... nisam trebala da idem........
Usokirala sam se skroz, toliko da mi je na kraju pozlilo..i pocela sam da povracjam i...bilo je dovratno u svakom slucaju...

Ja imam...razloga da ne zivim vise, otkud znam, zivot mi se pretvorio u pakao...nista mi ne ide...pocela sam da mrzim ljude oko sebe i da budem agresivna...a i neko koga sam najvise volela je otisao....

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Mada mislim da nemam hrabrosti za tako nesto....
Mada necju da vas lazem da ne smishljam nacine...

Slušaj..., strašno je to što se desilo... Znam da ti je potrebno neko vreme da dođeš sebi... Ali ukapiraj već jednom da je najlakše i najjadnije ubiti se... Možeš se ljutiti do neba ali ja kažem da je tvoj dečko bio žešći seronja i kukavica što je ostavio tebe da plačeš i tuguješ za njim... Da je imao i tračak saosećaja i hrabrosti, progutao bi go*na koja nam serviraju svi oko nas, progutao bi, istrpeo, i nastavio da šljaka kroz život...

Život pise balade, znam ja to... Misliš li da nikome ovde nije palo na pamet da skrati sebi muke, da dozvoli da ga drugi zgaze kao obicnu bubašvabu... Svi smo mi prolazili kroz s*anja u ovom životu i biće s*anja ubuduće, ali biće i bolje... Misliš da je svima sjajno. Lako je zakoračiti, skočiti, pucati u srce, obesiti se, nadrogirati se, iseći vene, otrovati se... Sastavi slagalicu, svoje misli... Nastavi život kako god je8en bio...

Jer ti si ovde zbog nečega, svi smo ovde sa razlogom i nemoj to olako odbacivati... Možeš se ljutiti na moj komentar koliko hoćeš i možeš me pljunuti na ulici ako me budeš nekad srela, ali ja cu biti srećna tog dana jer cu znati da ti je došlo iz dupeta u glavu, i da si dobila želju da pokažeš skotovima da možeš dalje, da možeš da nastaviš život i sačekaš srećne dane...

Alexandra9:
Slušaj..., strašno je to što se desilo... Znam da ti je potrebno neko vreme da dođeš...
...i da si dobila želju da pokažeš skotovima da možeš dalje, da možeš da nastaviš život i sačekaš srećne dane...
Kako lepo sroceno,svaka ti cast.
Silver,mislim da si uspela da izvuces poentu iz ovoga.
U svakom slucaju ako ti ne odgovara RL uvek imas forum:)

silvereye:
Danas sam prvi dan otisla u skolu (posle svega sto se desilo)... nisam trebala da idem........
Usokirala sam se skroz, toliko da mi je na kraju pozlilo..i pocela sam da povracjam i...bilo je dovratno u svakom slucaju...

Ja imam...razloga da ne zivim vise, otkud znam, zivot mi se pretvorio u pakao...nista mi ne ide...pocela sam da mrzim ljude oko sebe i da budem agresivna...a i neko koga sam najvise volela je otisao....

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Mada mislim da nemam hrabrosti za tako nesto....
Mada necju da vas lazem da ne smishljam nacine...
Znas,pre dve i po godine i ja sam izgubila veoma dragu osobu...On se nije ubio,imao je saobracajnu nesrecu...I poginuo je. Imao je 21.god..Ceo zivot pred sobom,mnogo nas koji ga volimo...koji smo bili sa njim (sticajem okolnosti) i u poslednjim momentima...Ali,kao sto vidis,ziva sam...Svi smo....Pregurali smo to,svako na svoj nacin.Cesto smo zajedno odlazili na groblje,pa mu pricali sta ima novo i tako se bolje osecali...Sad vise ne idemo tako cesto ...ali i dalje mnogo mislimo na njega...
Zapamti,ti si postala vredan hram koji cuva secanje na njega!!! :P :wink:

Back