Samoubistvo i hriscanstvo

• Začetnik teme Začetnik teme Padre
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
1. Korincanima 6:19 i 20
" Ili ne znate da su telesa vaša crkva Svetog Duha koji živi u vama, kog imate od Boga, i niste svoji?
Jer ste kupljeni skupo. Proslavite dakle Boga u telesima svojim i u dušama svojim, što je Božije. "

Luka 9:25
"Jer kakvu će korist imati čovek ako sav svet pridobije, a sebe izgubi ili sebi naudi?"
Zato se čovek i ubije, da se ne bi mučio Sveti Duh u njemu.

Zene su pocinile masovna ubistva mislim na abortus, po tomo zenama nesme da bude pop na sahrani i po bibliji ih ceka vcecni pakao, koliko si ti abortusa izvrsila,ne soli pamet drugima, 90% zena je izvrslilo cedomorstvo,ko o cemu zene o moralu, Dole bog

ja nijedan a za koliko si ti kriv?

kakve veze ima pop u celoj toj prici, naravno da on ni ne treba da bude gde mu nije mesto

Poslednja izmena:
Zene su pocinile masovna ubistva mislim na abortus, po tomo zenama nesme da bude pop na sahrani i po bibliji ih ceka vcecni pakao, koliko si ti abortusa izvrsila,ne soli pamet drugima, 90% zena je izvrslilo cedomorstvo,ko o cemu zene o moralu, Dole bog

Mora da su žene masovno počinile i samooplodnju?
Zašto da rađa dete, ako ne želi?
Ne završava se priča sa rađanjem deteta, već tom detetu treba omogućiti i život dostojan čoveka.
Tj. žena koja ne želi dete, tj. veruje da nije u mogućnosti detetu obezbediti uslove za normalan razvoj i ne treba da ga ima i priroda je to lepo regulisala time što je omogućila postojanje abortusa.

Ne završava se priča sa rađanjem deteta, već tom detetu treba omogućiti i život dostojan čoveka.
Tj. žena koja ne želi dete, tj. veruje da nije u mogućnosti detetu obezbediti uslove za normalan razvoj i ne treba da ga ima i priroda je to lepo regulisala time što je omogućila postojanje abortusa.

Iako sam protiv abortusa ovo je glas razuma.

Ovo nije ona tema o abortusu.

Ko ne ume da kultiviše osećanja ili da ih potisne, a uz to ne ume racionalno da razmišlja, osećanja uvek pobede. A razumom onda sam opravdavamo osećanja.
Da imamo dovoljno razuma i da smo sigurni u njega, bar bi smo priznali da i ako radimo suprotno njemu, to radimo isključivo zbog emocija.

Ovo nije ona tema o abortusu.

Ko ne ume da kultiviše osećanja ili da ih potisne, a uz to ne ume racionalno da razmišlja, osećanja uvek pobede. A razumom onda sam opravdavamo osećanja.
Da imamo dovoljno razuma i da smo sigurni u njega, bar bi smo priznali da i ako radimo suprotno njemu, to radimo isključivo zbog emocija.

Nije tema o abortusu ali nije ni prva tema koja je 'skrenula'

Ko osjeca taj i razumije a ko razumije ne mora i da osijeca :D

ja nisam svetac, nisam kriv za nijedno cedomorstco,ja samo kazem da po bibliji 90% zena ide u vecni pakao
Прочитај и други део Новог Завета, знаш како каже Христос жени ухваћеној у прељуби: "Иди и не греши више", не каже јој да ће горети у паклу. Покајање је дакле кључ.

Zena koja nece da rodi nema sta da trazi s muskarcima
Ta varijanta koja se danas plasira ne dolazi u obzir

Pa ne treba sa bude s njom, ali ovde to nije tema jer je ovaj pisao o abortusu iz ugla zene
Al najbolji mi je ovaj deo gde kaze da je priroda omogucila postojanje abortusa a abortus je prirodan koliko i silikoni
Abortus uopste nije prirodan. Smatram da se ima prava na planiranje porodice ali ne odobravam abortus nikako kao opciju.
Lako je muskarcima tupiti o tome .... pored toliko sredstava za sprecavanje trudnoce abortus kao opcija ne bi trebala uopste postojati osim u ekstremnim slucajevima.

Back