- Poruka
- 77.749
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Interesantno kako neko bolje zna Boga od samoga sebe. Zna šta je bogu nebitno, šta može, šta zna i to u jednoj rečenici.
A koliko je tek onoga što nije izrečeno.
Nije mi čudno za ljude sa nižim intelektuanim sposobnostima. Ali mi je čudno za one čije intelektualne sposobnosti prevazilaze nivo teme.
sad se smej a kasnije ces da places i skrguces zubima![]()

Ovo je ili pretnja ili proročanstvo.![]()
tesi se, ja sam na putu istine![]()
Svi su ubeđeni da su na putu istine. S obzirom da ubeđenja umeju da budu suprotna, neko mora da greši u ubeđenju.
prorocanstvo pardon prognoza, mada je i sad ona u paklu, nesme sotona da napise malim slovom
Proročanstvo i prognoza su slični, samo je proročanstvo sigurnije.
A kako Sotana malim slovom? Pa nemoj sad i ti. Tako je po pravopisu.
A tebi to smeta?![]()
naravno da mu smetaA tebi to smeta?![]()

objasni mu kako se pisu imenaProročanstvo i prognoza su slični, samo je proročanstvo sigurnije.
A kako Sotana malim slovom? Pa nemoj sad i ti. Tako je po pravopisu.
Svi su ubeđeni da su na putu istine. S obzirom da ubeđenja umeju da budu suprotna, neko mora da greši u ubeđenju.
naravno da mu smeta
kao i sve ostalo cega se drze JS zato ih ne voli...
objasni mu kako se pisu imenaproblem je sto oni ne znaju sta znaci Sotona i da je to ime palog andjela .
to nije moje naucavanje nego Bozjema volim ja tebe, nego ne volim tvoje naucavanje![]()
ma uopste, samo imam zelju da vidim od njih to malo s u sotoni![]()
objasni mu kako se pisu imenaproblem je sto oni ne znaju sta znaci Sotona i da je to ime palog andjela .
E baš su kvarni što neće da ti učine.![]()

E baš su kvarni što neće da ti učine.![]()