dadap
Primećen član
- Poruka
- 946
Zvucace grozno. Kad devojka od 164 i 52kg padne sa sedmog sprata...goodday:da li su nashli neshto u njoj....da...bash sam glupdadap:Ja se nikada nisam interesovala, ali sada jurim sve.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zvucace grozno. Kad devojka od 164 i 52kg padne sa sedmog sprata...goodday:da li su nashli neshto u njoj....da...bash sam glupdadap:Ja se nikada nisam interesovala, ali sada jurim sve.![]()
dadap:Ne znam sta su joj stavili, ste god da je imala je uzasne halucinacije. Da prica sa Bogom, da je losa...anakin:iskakanja kroz prozor su cesta kod uzimanja LSD-a...jer je najcesci trip da moze da se leti.
Ne znam... Uzasno je...
Incognito:Dejstvo LSD-ja relativno kratko traje,
Margott:zex,paranoja...sekte ne rade to bash tako ochigledno..obdukcija lako pokaze prisutnost neke hemije u krvi,sazna se ko joj je dao i zashto...ne verujem da ima veze sa sektom...mislim da je svojom voljom uzela ali nije znala shta da ochekuje..
slayer:Да ме ухвате канибали,и да ме чека загрејан казан где планирају живу да ме кувају,одмах би се убила,мада, Православка сам па то не бих урадила јер је смоубиство велики грех.
MENI TO NE MOZE DA SE DESI JER ME BOG CUVA.NAS DVOJE IMAMO BAS LEP ODNOS.Tipkaros:slayer:Да ме ухвате канибали,и да ме чека загрејан казан где планирају живу да ме кувају,одмах би се убила,мада, Православка сам па то не бих урадила јер је смоубиство велики грех.
Samo se ti polako krčkaj na tihoj vatri i trpi.
slayer:MENI TO NE MOZE DA SE DESI JER ME BOG CUVA.NAS DVOJE IMAMO BAS LEP ODNOS.Tipkaros:slayer:Да ме ухвате канибали,и да ме чека загрејан казан где планирају живу да ме кувају,одмах би се убила,мада, Православка сам па то не бих урадила јер је смоубиство велики грех.
STOOOOOOOOO???DA TI NISI MOZDA KANIBAL PA PLANIRAS DA ME SKUVAS?NEMOJ,UDARICE TE GROM!!!!BAS MI JE ZAO STO NEMA SMAJLIJA KOJI BI ISPOLJIO TVOJE DIVNE EMOCIJE.MENI NE TREBA SMAJLI DA ISKAZE MOJU RAVNODUSNOST,ILI MI TREBA.Tipkaros:slayer:MENI TO NE MOZE DA SE DESI JER ME BOG CUVA.NAS DVOJE IMAMO BAS LEP ODNOS.Tipkaros:slayer:Да ме ухвате канибали,и да ме чека загрејан казан где планирају живу да ме кувају,одмах би се убила,мада, Православка сам па то не бих урадила јер је смоубиство велики грех.
Aha, ok, samo se ti nadaj. Moram da priznam da i pored svega lepo je kad vidis osobu punu nade. (moram da nadjem nekog smajlija koji povraca, trebace mi za ovakve poruke)
Tipkaros:Meni je moj mentor, Dr. Lektor, rekao da se nikada ne ofiram pred potencijalnom zrtvom, tako da ne mogu sada raspravljati s tobom o tome... :wink:
I ne brini, Colgate Super Whitening Total 12H Protection Caries Control With Several More Names And A Stack Load Of Fluor ce resiti problem. 8)
Sto sam nesto dobro raspolozen veceras...![]()
goodday:ima, ima.....sada ce margott da te mrzi......zao mi je.....sada te samo broj jedan moze spasiti
goodday:ima, ima.....sada ce margott da te mrzi......zao mi je.....sada te samo broj jedan moze spasiti
Сине,што не рече,оставила бих те ја на миру.Ја те нисам питала шта си у хороскопу.Tipkaros:Pa probaj u nekoj bolnici na odeljenju za opekotine, jer posle toliko krckanja, trebace ti.
Pa kako bi drugacije i pricala sa mnom kad ja i jesam klinac (18 god).
Skorpija sam, ali ne znam kakve to veze uopste i ima.
Margott:i blizanci zenski,takodje...tuga majko...