Samoubistvo i egoizam

Sve je to jako teska prica. Tipicno nasa. Da ne cuje "selo". Neodgovornost nekih ljudi dovela je dokle je dovela.
Ne mogu nikoga da krivim, a moram. Mnogi nisu uradili sta je bilo potrebno. Ali sta sada. Isterivanje ko je sta mogao a nije uradio nju nece vratiti, a moze da napravi totalni haos.

Ovo sve kako si opisala, nema dovoljno argumenata ni za ni protiv, da li je samubistvo ili ubistvo. Tragedija je što se kod nas sve zataškava, a niko ne zna zašto. Ja ti predlažem da to pitanje pokreneš iz sve snage i na svim frontovima - uključi i medije, zovi novinare i reportere obavezno! Samo vodi računa o jednoj stvari: doobro se uveri da li je tvoja drugarica ranije imala kontakte sa nekim opasnim tipovima, čisto da bi ti izbegla neprijatnosti po tebe koje mogu proisteći iz toga. Najbolje je da to odradi policija, a ti im možeš dati informacije o svemu. Evo ti priče od pre nekoliko dana: jedna moja poznanica ima kćer od 14-15 godina i pre neki dan je saznala da je mala već šmrkala neka *ovna. Zamisli njen šok! Kolabirala je kad je čula. I to od koga - od bivše drugarice njene ćerke koja je prestala da se druži sa istom pre DVE GODINE, kada je sama prestala da koristi ta *ranja! Zamisli! Mala je šmrkala već sa 13 godina, a njena majka nije ni u ludilu pretpostavljala tako nešto!! Društvo, izlasci, sve je bilo, kao O.k. Jedino što je mala bila uvek hirovita, besna, "u fazonu"... Ništa alkohol "jer je to *ranje"! Obožava da trči, član je kluba nekog sportskog, ne znam ni ja kog, lepa je, zgodna... I - cvrc! Sada se tek njena majka počinje da pita sa kim se to ona družila, kako ona ništa nije znala... Strahota! Svakodnevna priča, nažalost. Možda za malu još nije kasno, sada tek kreće borba za život. Nemoj molim te da me shvatiš pogrešno, jer već vidim kako me neki sa ovog foruma dočekukju "na nož" zbog ovoga što ću ti reći: meni to pomalo liči na obredna samoubistva koja pripadnici izvesnih sekti propagiraju. Oni to rade veoma sistematski i smišljeno i jaaako ih je teško provaliti. Proveri da li je neko iz njenog društva koje je bilo na toj žurci možda pripadnik takve neke sekte, i ako to saznaš odmah javi policiji. Da ti objasnim - samoubistvo je smrtni greh i time se duša direktno poklanja zlome, a sektaši to znaju i sve će uraditi da još koju dušu iz Božjeg stada ukradu i poklone zlu, pa će i sipati kojekakve droge u piće nekome,ako to može da dovede do samoubistva (ili kako kažu "ubrzanja konačne katalizacije") Slušam kako se smeju i gledam kako se mršte i proglašavaju me "nazadnim" neki članovi ovog foruma, ali shvati ovo ozbiljno. Za tvoju drugaricu je kasno, ali za tebe i ostale tvoje drugare i drugarice još nije. Pomoli se za dušu tvoje drugarice, ako si verujuća, a ako nisi, zamoli nekoga ko jeste da to uradi.

dadap:
anakin:
iskakanja kroz prozor su cesta kod uzimanja LSD-a...jer je najcesci trip da moze da se leti.
Ne znam sta su joj stavili, ste god da je imala je uzasne halucinacije. Da prica sa Bogom, da je losa...
Ne znam... Uzasno je...

zato na pochetku uzimajte LSD samo u sluchaju da ste na prizemlju...prvi sprat plafon...dok ne izvalite rad...posle ide interesantniji deo...

zex,paranoja...sekte ne rade to bash tako ochigledno..obdukcija lako pokaze prisutnost neke hemije u krvi,sazna se ko joj je dao i zashto...ne verujem da ima veze sa sektom...mislim da je svojom voljom uzela ali nije znala shta da ochekuje..

Margott:
zex,paranoja...sekte ne rade to bash tako ochigledno..obdukcija lako pokaze prisutnost neke hemije u krvi,sazna se ko joj je dao i zashto...ne verujem da ima veze sa sektom...mislim da je svojom voljom uzela ali nije znala shta da ochekuje..

O.k., možda je i svojom voljom, ali to nije razlog da se ne ispitaju sve mogućnosti (ukoliko je nekome stalo da se sazna sve). Nisam paranoičan 8) . Možda malko preoprezan :) Osim toga, kud ćeš perfidniji način nego da nekome utrpaš nešto na žurci gde su svi ionako neoprezni. Kakva je žurka bila? Normalna, sa poznatim ljudima, ili žurka u nekom iznajmljenom objektu - pa ko naiđe? Sve to ima svoje... :(

slayer:
Да ме ухвате канибали,и да ме чека загрејан казан где планирају живу да ме кувају,одмах би се убила,мада, Православка сам па то не бих урадила јер је смоубиство велики грех.

Samo se ti polako krčkaj na tihoj vatri i trpi.

Tipkaros:
slayer:
Да ме ухвате канибали,и да ме чека загрејан казан где планирају живу да ме кувају,одмах би се убила,мада, Православка сам па то не бих урадила јер је смоубиство велики грех.

MENI TO NE MOZE DA SE DESI JER ME BOG CUVA.NAS DVOJE IMAMO BAS LEP ODNOS.

slayer:
Tipkaros:
slayer:

Aha, ok, samo se ti nadaj. Moram da priznam da i pored svega lepo je kad vidis osobu punu nade. (moram da nadjem nekog smajlija koji povraca, trebace mi za ovakve poruke)

Reci cu vam samo ovo-meni vrlo bliska osoba je izvrsila samoubistvo.I tu je kraj.O tome ne vredi pricati.Znam jer sam pokusala sa mnogima milion puta. Niko se sa onog sveta nije vratio da nam kaze zasto je to ucinio.Ali jedno sigurno znam-to niko ne radi svesno.Sigurno.Nadjite neku lepsu temu jer ovoj nema kraja a ni pocetka

Tipkaros:
slayer:
Tipkaros:
slayer:

Aha, ok, samo se ti nadaj. Moram da priznam da i pored svega lepo je kad vidis osobu punu nade. (moram da nadjem nekog smajlija koji povraca, trebace mi za ovakve poruke)
STOOOOOOOOO???DA TI NISI MOZDA KANIBAL PA PLANIRAS DA ME SKUVAS?NEMOJ,UDARICE TE GROM!!!!BAS MI JE ZAO STO NEMA SMAJLIJA KOJI BI ISPOLJIO TVOJE DIVNE EMOCIJE.MENI NE TREBA SMAJLI DA ISKAZE MOJU RAVNODUSNOST,ILI MI TREBA.
P.S.OBAVEZNO OPERI ZUBE POSLE.

Meni je moj mentor, Dr. Lektor, rekao da se nikada ne ofiram pred potencijalnom zrtvom, tako da ne mogu sada raspravljati s tobom o tome... :wink:
I ne brini, Colgate Super Whitening Total 12H Protection Caries Control With Several More Names And A Stack Load Of Fluor ce resiti problem. 8)

Sto sam nesto dobro raspolozen veceras... :)

Tipkaros:
Meni je moj mentor, Dr. Lektor, rekao da se nikada ne ofiram pred potencijalnom zrtvom, tako da ne mogu sada raspravljati s tobom o tome... :wink:
I ne brini, Colgate Super Whitening Total 12H Protection Caries Control With Several More Names And A Stack Load Of Fluor ce resiti problem. 8)

Sto sam nesto dobro raspolozen veceras... :)

УУУУУУУ,ниско.Можеш ли да ми препоручиш неку добру установу где помажу жртвама као што сам ја.
Оно што је сигурно,улепшао си ми дан,Одавно се нисам прозивала са неким на клиначком нивоу.

Tipkaros:
Pa probaj u nekoj bolnici na odeljenju za opekotine, jer posle toliko krckanja, trebace ti.

Pa kako bi drugacije i pricala sa mnom kad ja i jesam klinac (18 god).

Skorpija sam, ali ne znam kakve to veze uopste i ima.
Сине,што не рече,оставила бих те ја на миру.Ја те нисам питала шта си у хороскопу.

Back