samoodbrana za zene da ili ne

Mummy,u takvim situacijama,bilo da si sa uvozaceve strane ili si vozac,koristis ruke,noge nemozes iz objektivnih razloga,sta sa rukama?
pikiras slabe tacke,bodes oci,bodes grlo,adamovu jabucicu,skupljenim prstima,kao koplem,ili u oci palcevima,drzeci ga rukama sa strane glave,jednostavno povredjujes najosetljivije tacke
gnjecenje i uvrtanje genitalija,ako pokusa da te opkoraci ko suvozaca,ili pokiuava da te izvuce vani sa vozackog mesta...sve u asvemu,za close range fights....ruke,tj sake i tri mete...oci,grlo i genitalije

he, na sta mislis? Ako dodje sprijeda smo vec diplomirali....medju noge, cjevanice, poznate slabe tacke...
ma, ja ipak mislim da je najbolje ne razmisljati o tome....mislim ako stalno mislis da ce te neko napasti ****** onda i zracis "napadnime, napadnime" elektronima...Mislim, uzimas sama ulogu zrtve...
Be positive....sraci samouvjerenoscu i sve ce biti ok.

mammy:
he, na sta mislis? Ako dodje sprijeda smo vec diplomirali....medju noge, cjevanice, poznate slabe tacke...
ma, ja ipak mislim da je najbolje ne razmisljati o tome....mislim ako stalno mislis da ce te neko napasti ****** onda i zracis "napadnime, napadnime" elektronima...Mislim, uzimas sama ulogu zrtve...
Be positive....sraci samouvjerenoscu i sve ce biti ok.

Upravo...

Ima ona prica o dva maca... Mrzi me sada da je ponovo pricam.

cica-maca79:
Drage moje,pre nekog vremena,desilo mi se ono za sta sam mislila da mi se nikad nece desiti,sto sam smatrala nocnom morom,i da se desava samo drugima.Vracala sam se kasno iz grada,posto sam zurila kuci jer sam sutra rano morala na posao,resila sam da prodjem mracnijim delom ulice,koji inace izbegavam,najednom se ispred mene pojavio tip,uhvatio za ramena,pribio uz zid i smakao tasnicu sa ramena,jos me je i pretresao,ne bi li nasao jos sta,verovatno mobilni ili tako nesto.ja sam se u tom trenutku odsekla,ni da pisnem ni da mrdnem,nisam samu sebe prepoznala,nogice ko drvca od sibice,e sad,on nije bio nesto krupan,cak stavise da sam bila pribrana mozda bih ga i savladala,li sipak,pitam ja vas,dali se nekoj nekad desilo sta slicnokako ste reagovale?gde i kako udariti?samoodbrana za zene,ima li je gde u bgd i dali to vredi u praksi,dajte koji savet posto sam ja totalno ono,operisana od toga :roll: unapred zahvalna

Prvo pravilo samoodbrane je NE IZAZIVATI DJAVOLA!

Meni se desilo dok sam isla u osnovnu skolu, spopao me neki manijak u mom ulazu, nije bilo svetla, moja reakcija je bila identicna kao tvoja. Kad sam rekla da cu vristati, pobegao je.
Negde sam zapisala adresu sajta kursa za samoodbranu, ima neki ubrzani od 4 dana, i neki duzi. Moram to da nadjem.
Iako nisam isla na ovo, isla sam na tae bo i cardio boxing kod devojke koja je bila prvakinja u tekvondou, svasta nas je naucila.
Ja sam u tripu da bih mogla da isprebijam neku budalu da me napadne :lol: , mada dzaba ako nosi oruzije, ne dao bog.:|

Savetuje se da ukoliko pocnete da vicete, vicete "pooozaaar!", a ne "silovanje".

mene je jednom napala djevojka koja ima crni pojas u karateu...za glavu visa od mene..ja imam 187,,,,inace, ona je maltretirala sve u skoli i stalno tukla muskarce...ja se nikad nisam nesto isticao u tome al kad sam je lupio po sisi umalo nije umrla od bola...pala je ko dijete u jasenovcu:) eto, da ne ispadne da su iskljucivo zene zrtve manijaka :)

Ovo je zivo sr.... Nakon nekoliko udaraca u glavu tesko da bi bila u stanju i da prdne a kamoli da koristi tehniku jiu jice! Tebi ocigledno ide u prilog da ovakve gluposti reklamiras jer verovatno imas i neke finnasijske koristi od toga. Izgleda da se nikada nisi nasla/o u situaciji da se sibas, jer da jesi shvatila/o bi da silina udarca u momentu kada udari u neki deo tela pogotovo od strane muskarca ostavlja strahovitu traumu kako fizicku tako i psihicku.
Ko ne veruje, neka zamoli prijatelja ili cak i prijateljicu da svom snagom zamahne i zaustavi se na 1 cm od glave a tada pokusaj da ga/je blokiras pa ces razumeti o cemu govorim!

Back