Samo za nocne ptice!

jagodica:
pa i ne, sad me obozhavaju a oni shto me ne vole ti su polako napustili ovo mesto. mada iskoce ponekad.

:evil:

el sam u pravu

ajd cackaj ali bash nisko mada imas ih opasnijih
mislish da odmah udarim na najacheg... nishta ono, kao nesto, da skupim malo iskustva na slabijima... podignem neki skill, pa tek onda na bossa... poginucu mlad i zelen

e, kad bih mogao da kazem nesto mudro, kao ova jagodica i ja bih imao toliko postova... al sta cu kad sam miroljubiv i kada se povlachim... samo nikako da se povuchem... mozda bi neko mogao da me povuche, ali ako ga pitam; "ej da li bi me povukao"... mozda se coEk najuti....

bar nisi tranvestit....ne znam zashto li mi je to palo na pamet..mozhda zbog mog jadnog uplashenog drugara.....ja ne znam zashto sam uopshte i doshla ovde vecheras..kad niko necje sa mnom da pricha...i tako....zato cju da idem sad da spavam, eto:)
ajde laku nocj, mislim ako me uopshte konstatujete

ma ne konstatujem ja ni sebe vecunu vremena... to je valjda, jer potajno zelim da me i drugi ne konstatuju, ali nemam srece izgleda... ili mozda samo igram na tu kartu... dajem mu ga po cheznji i ostalo... ko ce ga znati... ne treba preterano zamarati glavu sa takvim stvarima
laku noc... mislim da cu i ja uskoro.. makar smo o5 maKo cjaskali na ovoj temi ako nista drugo... naravno nista mudro o5

Back