V vispak Primećen član Banovan Poruka 965 12.10.2005. u 14:24 - samo za Miguda #1 ukrashcu te ja od majke tvoje..ruzo moja..cvijetu neubrani
V vispak Primećen član Banovan Poruka 965 12.10.2005. u 14:33 - samo za Miguda #2 ruzmarine cvjece mirisavo..oj Migude golubice moja
G gost 304860 Buduća legenda Poruka 44.404 12.10.2005. u 14:37 - samo za Miguda #3 Pa ti si vispak pesnicka dusa...Ja mislio da ti guzis zoxa a ono obratno.
migud Domaćin Poruka 3.196 12.10.2005. u 18:58 - samo za Miguda #4 vispak: ruzmarine cvjece mirisavo..oj Migude golubice moja Kliknite za proširenje... Ah, veseline, nema potrebe za teatralnoscu... Ali, hvala za predivan stih ( to se malo informisemo u mojim postovima? ). I skloni onu vestacku ruzu, molim te.
vispak: ruzmarine cvjece mirisavo..oj Migude golubice moja Kliknite za proširenje... Ah, veseline, nema potrebe za teatralnoscu... Ali, hvala za predivan stih ( to se malo informisemo u mojim postovima? ). I skloni onu vestacku ruzu, molim te.
V vispak Primećen član Banovan Poruka 965 12.10.2005. u 19:40 - samo za Miguda #5 migud: Ah, veseline, nema potrebe za teatralnoscu... Ali, hvala za predivan stih ( to se malo informisemo u mojim postovima? ). I skloni onu vestacku ruzu, molim te. Kliknite za proširenje... migude ja nevidim nikakvu ruzu...obrisali si je..vjerovatno zbog ljubomore
migud: Ah, veseline, nema potrebe za teatralnoscu... Ali, hvala za predivan stih ( to se malo informisemo u mojim postovima? ). I skloni onu vestacku ruzu, molim te. Kliknite za proširenje... migude ja nevidim nikakvu ruzu...obrisali si je..vjerovatno zbog ljubomore