Rusko demokratsko društvo: Putin izgubio u Beogradu, samo 500 ljudi glasalo za njega

Ko koga koliko poznaje govori da je osvojio preko 80% glasova. Verovatno ga preko 100 miliona Rusa bolje poznaje od 3 hiljade u Beogradu. A da nisu izdali zemlju i prodali se za pare, mozda ne bi morali da beze od organa gonjenja..
Dlugomir je otvorio temu na osnovu lažne vesti za koju je sam znao da je potpuno izmišljena. Inače njegov nick je poljsko muško ime Długomir.
 
Дошли су, не у погрешну, већ најлешу земљу на свету.
Ne razumem zašto Srbi gaje tako brutalnu mržnju prema Srbiji, iako je tvoj komentar šala, uvek čujem da Srbi govore loše o narodu Srbije i državi...

Usput, jesu li kablovi električne rasvjete za hvatanje dronova ili imaju neki drugi razlog za vlastitu rasvjetu u Indiji?
 
Na osnovu čega zaključuješ? Długomir je otvorio temu na osnovu saopštenja grupe koja je vršila “postizbornu anketu”.

Čisto sumnjam da bi recimo meni tolerisali da otvorim grupu o “iznenadnoj promeni boje neba u crvenu” ili nešto tako, istinito isto kao i naslov…
Na osnovu rezultata i sećanja na iste SRS je uvek gubio preko grane.
 
Na osnovu rezultata i sećanja na iste SRS je uvek gubio preko grane.
Jeste, samo što je sada već jasno da je naslov bio malkice bombastičan, kad se sad lepo pročita da to tvrdi izvesno “Rusko demokratsko društvo” stvar se svede na svoju pravu meru: osim njihovih tvrdnji nema nikakvih drugih potvrda ove “vesti”.
 
I ja. Vidjam ih svaki dan. Plaćaju karticom. Slabo pričaju srpski. Rade ovde za velike plate umesto da rmbaju na gradilištu kao naši po Sibiru.
zapad ucenjuje ruse da moraju da se odreknu putina/rusije da bi ucestvovali na olimpijadi, a nece ovima da zapali te racune?

jasno je zasto su protiv njega, samo ovim dlugomirima nije
zato su i pobegli, da nastave da rade i primaju pare na te racune, a boli ih dupe da budu protiv putina
 
GI7WF9ZXUAALFlu

OPA, Britvu su botoksirali....... :mrgreen::lol:
 
Бивши саветник председника Украјине Алексеј Арестович признао је да би гласао за Владимира Путина. „И да будем потпуно искрен, да сам у Русији и ја бих гласао за Путина“
 

Back
Top