modran.com
Obećava
- Poruka
- 77
Koliko vidim ovde su se foumasi fokusiralni samo na sex u raznim oblicima i perverzijama a gdje tu ljubav
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja lagano ulazim u tu fazu ali i ranije sam imao potrebu za uvazavanjem i iskrenom ljubavi.Pa to je pobogu kao želja za vječnim životom.Cuvamo je za kad omatorimo i onemocamo.
Koliko vidim ovde su se foumasi fokusiralni samo na sex u raznim oblicima i perverzijama a gdje tu ljubav
Nedao Bog nisam to ni rekao ni pomislio.Ja lično imam svoj forum i samim tim iskustvo u diskusijama,doduse ne ove vrste pa molim za razumjevanje i gostovanje.Nemoj modrane da se sad uplašiš.
Mi smo normalni ljudi, samo smo malo poludeli od ponavljanja istih tema, pa delujemo neuračunljivo.
Mislim da si t mene pogresno razumijo,ja sam tu postavio temu i pitanje a ne da nekoga prevodim u budizam ili nesta drugo.Uvazi ono sto ja pisem dabi se ti vratilo istom mjerom.Буди нам месија!
E je.g. nisam skonto ja sam Bosanac ili Srbin iz Bosne.Izvinjenje!!!Nisam mislio da morališem ali po otvoranju par tema sve k..ac i p..ka pa eto...kako moze HELLEN da te je "pogresno razumijo"?
valjda "razumila" ili vec kako god...
Nemoj modrane da se sad uplašiš.
Mi smo normalni ljudi, samo smo malo poludeli od ponavljanja istih tema, pa delujemo neuračunljivo.
Ma ne ljutim se ja sam stari forumaš.Doduše sa drugog forumahttp://www.modran.com/smf ali pika se.ma ne ja samo hocu da ti kazem da je hellen zensko, kao sto joj i samo ime kaze, a ti joj se obracas u muskom rodu, nista ja nemam protiv tebe i teme. :smile:
Koji crni pink sa očima plavim,pa oni su jedni od glanih krivaca za ovu temu.Jok bre...to je posledica gledanja Pink tivija....
E je.g. nisam skonto ja sam Bosanac ili Srbin iz Bosne.Izvinjenje!!!Nisam mislio da morališem ali po otvoranju par tema sve k..ac i p..ka pa eto...
Odkud sad ovo?Grešiš lepa dama i drži se teme bar u načelu a više na gore pomentoj adresi i pod imenom "zeleni".:?nisi ti ni bosanac ni srbin iz bosne, nego hrvat iz bosne.
sto lozis ljude tu.
Mi sto nam je vaznija ljubav trudimo se iz sve snage, al' nam nesto ne ide. :-)
veceras si biserna
Ma nisam valjda samo veceras? :razz:
Baš tako i kako i ko koga voli npr u "grupnjaku"?Što reko Haso kada je prekinuo jednu orgiju:"Stanite hoću i ja nešto da je.em evo treći put pušim k.r.c ".Mi sto nam je vaznija ljubav trudimo se iz sve snage, al' nam nesto ne ide. :-)
Na jednu ljubavnu, dodje 10 o analu, a gde su tu jos ostale sex teme.