Bufalo Bil
Domaćin
- Poruka
- 3.308
mentalac je kraljevacki izraz...
"Mentalac", ali sa posebnim naglaskom, prvi put chuh od drugara iz Chachka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mentalac je kraljevacki izraz...
Šta fali ženama iz Žiče?Kravu iz Sirce i zenu iz Zice ne uzimaj .... to je pravilna fraza

Kravu iz Sirce i zenu iz Zice ne uzimaj .... to je pravilna fraza
Obrnuto, Sirčanke važe za loše osobe a žičke krave nisu baš na ceni.

не бре
Жене из Жиче су у питању.Знам из искуства.
Стварно су лепе али када их доведете у кућу највише профитира комшилук тако да смо развили једну народну умотворину.
''Ајде ожени се Жичанком ј**еб**е нам се нешто'' а на то нас је потстакла народна умотворина из Студеничког краја која каже ''Благо стрини на младом синовцу'' или ''Кум куми кад науми'' стим што наша деца воле да кажу ''Друг другарици сврши по ногавици''![]()
Toliko je to izraženo da mi je jedno vreme bio proradio instinkt za teritorial pissing, kako odemo kod njih meni se ide u WC, moram da joj zapišam teritoriju, one klasične kučeće fore... Čista podsvest. I mislim da je skontala i ona, dobro tim kučkama idu atavizmi tog tipa, znajući koliko se snajke pitaju oko izbora veterinara.ne da ubija, nego razvaljuje (al sa akcentom na ...ljuje![]()

BATE! To nam je znak raspoznavanja.Pelcovanje... To sam skoro cuo.
A tipicno za kraljevo je ono kad te drugar sretne pa ti kaze "Braat Mooj"....
A skoro je pocela po kraljevu da se vrti ona fora kad neko nesto prica ili objasnjava a onda ti kazes "Jel jeste" a drugi na to kaze "Jeste" posle toga sledi zakopavanje "E Kako Da Nije"... Ja sam do sad vec 3 osobe zakopao na tu foru.
Nataša Debeljak ima čak i deo emisije koji se tako zove al' mi trulo nju da pitam a i sve se nešto srećemo na brzinu.
Nabavio ja kartu od komsije koji je stvarno bio. Karta kostala 305,42 evra. Ja drugaru rekao kao fora ja tamo sa Mick Jagger pio sampanjac...
On lik se primio.

), ali sa sobom sam iz