Samo jedna me pali

E, da sa ja i ti lepo organizujemo. Ja se lepo prerušim u Tinu i kao slučajno se dogovorimo da me sretneš u nekom C marketu, pa kao startuješ me: "pa gde si ti Tina, pa ja skupljam tvoje sličice bla, bla" i jednom sredimo tu stvar kako valja....

Ne mogu da gledam više kako se jadna patiš.....

Šta ćeš, takav sam!!!!!!

tajson7:
E, da sa ja i ti lepo organizujemo. Ja se lepo prerušim u Tinu i kao slučajno se dogovorimo da me sretneš u nekom C marketu, pa kao startuješ me: "pa gde si ti Tina, pa ja skupljam tvoje sličice bla, bla" i jednom sredimo tu stvar kako valja....

Ne mogu da gledam više kako se jadna patiš.....

Šta ćeš, takav sam!!!!!!

thblinkeye1.gif

Nikad u zivotu, da me neko sa pushkom tera ne bih mogla da pipnem telo druge zene u smislu da ga mazim, milujem, ljubim, pa tako da me nikad ni blizu neko zensko telo ne uspali,osim moje lichno telo kad se gledam u ogledalu ili bez ogledala.

Navijam za tebe, sve treba probati! :wink:
Majo, evo ja se ''palim'' na tebe, ali stvarno! ;)
Pre bih rekla da ti zavidim na smelosti, odnosno na ovim radikalnim temama! :idea:
Eh, što nemam petlju , pa da i ja načnem novu temu i otvorim srce...evo, samo malo:Bre, ja volim više muško ,neg' leba da jedem! :lol: :lol: :lol: :lol: :oops:
:arrow:

Astrodita:
Navijam za tebe, sve treba probati! :wink:
Majo, evo ja se ''palim'' na tebe, ali stvarno! ;)
Pre bih rekla da ti zavidim na smelosti, odnosno na ovim radikalnim temama! :idea:
Eh, što nemam petlju , pa da i ja načnem novu temu i otvorim srce...evo, samo malo:Bre, ja volim više muško ,neg' leba da jedem! :lol: :lol: :lol: :lol: :oops:
:arrow:
8-) AsTroDita slaTka ,,,
:roll: od Tine jedino
:lol: draza mi je... patka;-)
aL...s'D je sKupo vreme..:-? s'd je OSKUDACIJA:cry: :twisted:

Back