A kako stojite sa uzaludnim koriscenjem Bozjeg imena ?U pravoslavlju preljuba je bukvalno smrtni greh.
Jel radite aktivno i efektivno sest dana sedmicno po primeru Bozjeg stvaranja ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kako stojite sa uzaludnim koriscenjem Bozjeg imena ?U pravoslavlju preljuba je bukvalno smrtni greh.
Ko ti kaza da je iko priskluskivao komsije ?Jel to tamo piše kako prisluškivati komšije pa podhitno da se latim isčitavanja![]()
Kakvo bre uhodjenje,sta je tebi,jel trebam zmuriti kad se pored mene komsija onako triumfalno proseta sa jako zgodnom svalerkom ?Pa ti čak i za uhodjenje komšija koristiš sveto pismo![]()
Bas si se okomila na mene.Baš si zabrazdio![]()
ne vidim da u ovom slučaju neko napada njega već je on taj koji napada
pa kad su uštrojeni.Jel zato kriješ da si subotar da ne navedemo grehe komšije subotara i indirektno tebe izvredjamo kako ti pokušavaš da uvrediš pravoslavce
eh verniče![]()
Pa nije to pitanjene vidim da u ovom slučaju neko napada njega već je on taj koji napada
ja bih se od takvog branila i svoju čelhjad bi od takvih branila i svoje sugradjane po ceni i da trebam ubiti da bih odbranila
Nikada ne bih mogla učiniti nažao tek tako nekome
samo u odbrani
Zaboravila si šta si pitalaDiskusija na jednoj drugoj temi dala mi je ideju da otvorim ovu.
Pitanje za vernike:
Da li bi ste se odrekli sopstvenog deteta, roditelja, člana familije ako ne bi pripadao verskoj organizaciji kojoj i vi pripadate ili bi se možda izjasnio da je ateista.
Šta vaša religija kaže po tom pitanju?
Još jedno pitanje
Da li bi ste ubili potencijalnog ubicu vašeg deteta i tako spasili život svom detetu ili bi ste maksimalno ispoštovali zapovest ne ubi tako što ništa ne bi ste uradili da odbranite dete a mogli ste?
Da li je trka za večnim životom i rajem važnija od sopstvenog poroda?
Ko ti kaza da je iko priskluskivao komsije ?
Kakvo bre uhodjenje,sta je tebi,jel trebam zmuriti kad se pored mene komsija onako triumfalno proseta sa jako zgodnom svalerkom ?
Bas si se okomila na mene.
Ponavljam - jer trebam zmuriti kad se javno setaju ?Čak si ocenio i da je jako zgodna švalerka.
Za tu procenu mi ne treba puno vremena,to mogu u jedan mah,brzopotezno.Ti to baš detaljno proučio hahahahah
Ne znam kako bi to mogao obaviti Pismom u ruke ali ako tebi tako lakse onda sta da ti kazem...pazi bar da ne ostetis knjigu.Odmah sveto pismo u ruke i pogled na suprugu da bacaš, ogradu u vis da digneš,
Sto bi da saram,dovoljno je jedan pogled i jednostavno konstatiras cinjenicno stanje.očima po komšijinoj švalerki da ne šaraš
Sto bih je skenirao - imam ja kuci sta mi treba za dublje skeniranje.skeniraš je bre![]()
Kako bi reagovala u slučaju ovakvog poroda?
...
Zavisi od organizacije, ali opcije su:
Ne
Odrekao bih se
Ubio bih ga
Odvalio bih ga od zavitlavanja
Robovi služeSamo ovo zadnje pitanje nije na mestu, jer ni jedan iskren vernik ne služi Bogu zbog raja...
Drugo
90% vernih ljudi iz Biblije je ostavilo i porodicu i sve i krenulo Božijim putem.
Šta bi rekla za Hristov poziv bogatom mladiću da rasproda sve što ima i krene za njim...?
Suludo zar ne?!
A za Hrista je to savršenstvo...
I on svakako ima porodicu, zar se ovim postupkom ne bi odrekao svoje porodice i doveo ih u tešku situaciju?!

Ne bih se odrekao svojeg potomka, odrastao čovek ima pravo da odlučuje.Diskusija na jednoj drugoj temi dala mi je ideju da otvorim ovu.
Pitanje za vernike:
Da li bi ste se odrekli sopstvenog deteta, roditelja, člana familije ako ne bi pripadao verskoj organizaciji kojoj i vi pripadate ili bi se možda izjasnio da je ateista.
Šta vaša religija kaže po tom pitanju?
Još jedno pitanje
Da li bi ste ubili potencijalnog ubicu vašeg deteta i tako spasili život svom detetu ili bi ste maksimalno ispoštovali zapovest ne ubi tako što ništa ne bi ste uradili da odbranite dete a mogli ste?
Da li je trka za večnim životom i rajem važnija od sopstvenog poroda?
Služeću Bogu služiš sebi...čiji si rob?Robovi služe
Ako ne služiš bogu...stradaš.Služeću Bogu služiš sebi...čiji si rob?
Ničiji...
A ovaj drugi?
Rob grehu...
Napravi sam sebi zakon i živi po njemu...ko ti brani...Ako ne služiš bogu...stradaš.
Ako služiš bogu, ne stradaš.
Isto tako i robovi... recimo u Rimu.
Ako se pobuniš - smrt.
Ako se ne pobuniš - nema smrt...ponekad trt.
Dođe ti na isto.
Tako da možeš da batališ te floskule i pokušaje racionalizacije.
Ti ne ubeđuj sebe i druge da rob nije rob i onda svi smo bolji.Napravi sam sebi zakon i živi po njemu...ko ti brani...
I ti i svi njuejdzeri...
Zašto si rob, kad Bog kaže da si gospodar?Ti ne ubeđuj sebe i druge da rob nije rob i onda svi smo bolji.
Ja mislio da smo sluge Hristove ali ujedno i Njegovi prijatelji...Zašto si rob, kad Bog kaže da si gospodar?
Ne znam za njega ali se ja recimo ne osecan lose vec sam radostan sto sluzim Bogu !Zašto se osećaš kao rob?
Bog ne kaže ništa, svakojaki ljudi pričaju da neki bog nešto kaže.Zašto si rob, kad Bog kaže da si gospodar?
Zašto se osećaš kao rob?
Jedino ako grehu robuješ...
Питај твоје пријатеље Адвентисте.A kako stojite sa uzaludnim koriscenjem Bozjeg imena ?
Jel radite aktivno i efektivno sest dana sedmicno po primeru Bozjeg stvaranja ?
Закључци су ти лоши и произвољни.Ako ne služiš bogu...stradaš.
Ako služiš bogu, ne stradaš.
Isto tako i robovi... recimo u Rimu.
Ako se pobuniš - smrt.
Ako se ne pobuniš - nema smrt...ponekad trt.
Dođe ti na isto.
Tako da možeš da batališ te floskule i pokušaje racionalizacije.
Dokaži.Закључци су ти лоши и произвољни.
Не би ми веровао. А већ сам ти доказивао али не вреди.Dokaži.
Не би ми веровао. А већ сам ти доказивао али не вреди.
Pitao ih i oni kzu da sve to drze a vi ?Питај твоје пријатеље Адвентисте.
Slobodno me koreguj tamo gde treba samo nemoj zaboraviti konkretne i precizne Biblijske dokaze.Закључци су ти лоши и произвољни.
Немогуће. Рекао си да немаш ништа са Адвентистима. Роби, неко ти је хаковао профил.Pitao ih i oni kzu da sve to drze a vi ?