salu na stranu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa dobar dan. Ja sam Zoro. :lol: James Zoro. :lol: Ah ne pobrko sam se sa prethodnim zivotom. :lol:
Naravno da govorim korisno, a poenta tvoje price je da treba da tuguje godinama sa cim se ja uopste ne slazem. Ako je vec svesna da je gotovo treba u sto kracem mogucem roku da okrene drugi novi list i zaboravi to od pre. Debilno je gubiti dragoceno zivotno vreme na neka tugovanja kad ima toliko lepih i dobrih stvari koje ne treba propustati. ;) Al lepo je kad je neka osoba emotivna, ja nekako gotivim takve. Mada one mene ne vole. :)

Ниси пажљиво прочитао шта сам написала. ;-)

Ma nisam bre ja taj. :lol: Nemam pojma koj je taj. Sto je nemoguce nesto sa strane uociti pa prokomentarisati onako iz ciste dosade. ;)
Како немогуће. Па форум је пун таквих коментара. :D
Само... зар није боље прочитати шта саговорници пишу, схватити суштину проблема.. и тако то..
Барем на теми која гласи ''Шалу на страну'' :wink:

Ponekad zzalimo za proshlim zato da ne bi morali da se nosimo sa sadashnjim zzivotom...chista narkomanija....draga moja....da ti se on sad vrati....pozzelela bi kroz dva dana da ga nema...
Ono shto si izmashtala o njemu u svojoj glavi u medjuvremenu nema veze sa realnim....da je on onaj pravi, sad bi bili zajedno.
Jer....i da nema ni jednu drugu manu, ima jednu presudnu...a to je: On je bivshi. I da je hteo da bude sadashnji on bi to i bio...mushkarci ne odustaju tek tako....
Pochni da zzivish. Batali i slabosti. Zzivot je suvishe kratak i lep da bi se troshili na fatamorgane i slike iz bajki.... Da bi ti sletelo neshto novo na dlan i ispunilo tu prazninu koju sad veshtachki popunjavash chezznjom za njim morash dozvoliti da se to mesto uprazni.
Treba znati pushiti.

pa ja to pricam sve vreme :oops:

Јеси ли покушала па није успело... или ти само звучи блесаво...:D
Није ствар у огледалу, већ у обаћању себи самој. У признавању, искреном признавању истине.
Погледај себе у очи. 8)

ne mogu, jedno oko mi vrljavo pa nikako da nacentriram :lol::lol::lol:

Ниси пажљиво прочитао шта сам написала. ;-)

Како немогуће. Па форум је пун таквих коментара. :D
Само... зар није боље прочитати шта саговорници пишу, схватити суштину проблема.. и тако то..
Барем на теми која гласи ''Шалу на страну'' :wink:

Pa eto gresan sam, streljaj me sada. :lol:

Ma ovde uvek nesto karikiraju neke price tako da ne forumu nista ne shvatam ozbiljno. :-) Mada nemoj sad misliti da sam ja neki sarlatan, metnem i ja "shalu" na stranu kad treba. :lol: Jeste treba razumeti sustinu problema. Ces ces po glavi. Valjda je sustina da se niko ne povredi i da ne upadne u takve situacije kao tema, valjda. A ako vec upadne e pa onda posle heklanja ima kajanja izgleda. :lol:

Pa eto gresan sam, streljaj me sada. :lol:

Ma ovde uvek nesto karikiraju neke price tako da ne forumu nista ne shvatam ozbiljno. :-) Mada nemoj sad misliti da sam ja neki sarlatan, metnem i ja "shalu" na stranu kad treba. :lol: Jeste treba razumeti sustinu problema. Ces ces po glavi. Valjda je sustina da se niko ne povredi i da ne upadne u takve situacije kao tema, valjda. A ako vec upadne e pa onda posle heklanja ima kajanja izgleda. :lol:

Ето.. изгрдих те а и сама нисам схватила све како треба...:D

Тема је. ''Ја сам емотивна зато што кукам и зато што не умем да решавам своје проблеме.''...
'' и што више будем гајила тај свој проблем бићу све емотивнија и емотивнија...''

Тема је. ''Ја сам емотивна зато што кукам и зато што не умем да решавам своје проблеме.''...
'' и што више будем гајила тај свој проблем бићу све емотивнија и емотивнија...''

to je moja tema? sigurna si?

ti nisi normalna :D

А ти си веома самокритична? :D

Да ли је увек неко други... Крив? Ненормалан? Зао?

И не изврдавај. Баш хоћу да се посвађам са тобом и да ти макнем тај оклоп...

Хајде... ако смеш...:mrgreen:

А ти си веома самокритична? :D

Да ли је увек неко други... Крив? Ненормалан? Зао?
И не изврдавај. Баш хоћу да се посвађам са тобом и да ти макнем тај оклоп...

Хајде... ако смеш...:mrgreen:

ajde, ajde..kad se otreznis pricacemo :lol:

znas sta devojcice, dovoljno mi je sto mi srce krvari, ne treba mi jos da bunarim po njemu golim rukama da bih tebe ubedila u bilo sta.

:roll: patet'ke....

Krvari ti sujeta, ja bih rekao, a ti se naljuti ako hoces.
Da je bilo u pitanju samo srce, odavno bi ti njega nazvala, potrazila i objasnila se sa njim.
Ajte sad vas dve, ja taman uzeo smoki :razz:

znas sta devojcice, dovoljno mi je sto mi srce krvari, ne treba mi jos da bunarim po njemu golim rukama da bih tebe ubedila u bilo sta.
Хвала ти за ово ''девојчице''...:D

Дај не ударај у патетику... срце ти крвари...:lol:

Плашиш се да ћеш се расплакати?

Нема везе... ово је форум... накачи десет оваквих :D и нико неће приметити...

Girl fight super. :-) Samo da i ja ne dobijem neki prst u oko. :wink: :lol:
A sto mislis da ne ume da resava probleme. Sta je tu problem? Valjda bi morali imati vise podataka o celoj prici da bi je bolje razumeli i sagledali. Pa da probleme treba resavati sad ako nesto ne moz bas danas onda se ostavi za sutra ali treba se uhvatiti u kostac sa problemima, pa kom slomljeno rebro kom poplavela guza. :lol:

Хвала ти за ово ''девојчице''...:D

Дај не ударај у патетику... срце ти крвари...:lol:

Плашиш се да ћеш се расплакати?

Нема везе... ово је форум... накачи десет оваквих :D и нико неће приметити...

:D dobar savet para vredi.
nego, ja tebi savetujem da se malo prpametis, al to se ne resava kacenjem smajlija ;) to je dug i mukotrpan proces. pocni odmah, traje duuugo ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back