salu na stranu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kojica se uvredila posle moje izjave da imam vrljavo oko:). a to sam rekla posle njene morbidne recenice- pogledaj sebi u oci. pa gledam se svakodnevno u oci, ako nista drugo, kad se sminkam, a to je svakog dana. posle toga se ona naljutila i rekla mi da je moja patnja lazna. toliko o njenoj dubini. the end.

Pa eto gresan sam, streljaj me sada. :lol:

Ma ovde uvek nesto karikiraju neke price tako da ne forumu nista ne shvatam ozbiljno. :-) Mada nemoj sad misliti da sam ja neki sarlatan, metnem i ja "shalu" na stranu kad treba. :lol: Jeste treba razumeti sustinu problema. Ces ces po glavi. Valjda je sustina da se niko ne povredi i da ne upadne u takve situacije kao tema, valjda. A ako vec upadne e pa onda posle heklanja ima kajanja izgleda. :lol:
Не уме да решава проблеме. Да уме не би овде чекала да је неко посаветује, па да му скочи за врат...:lol: него би лепо решавала свој проблемчић..

Не није у томе суштина. Таквих ситуација је било и биће. Оне су итекако корисне.
Из њих се учи. :cool:

hvala:)....
divno, posle nekih psovanja ovde...

''Јаој... хвала... дивни сте...

Знате ја патим... и ако вас мало попљујем, па то је зато што патим, немојте да ми замерите... нити да ми узвраћате истом мером...''

:lol::lol::lol:

Тема за наивчине.

kojica se uvredila posle moje izjave da imam vrljavo oko:). a to sam rekla posle njene morbidne recenice- pogledaj sebi u oci. pa gledam se svakodnevno u oci, ako nista drugo, kad se sminkam, a to je svakog dana. posle toga se ona naljutila i rekla mi da je moja patnja lazna. toliko o njenoj dubini. the end.
:rotf::rotf::rotf:

Извини. Нисам могла да претпоставим да ћеш тако буквално схватити мој савет.

Шта више рећи особи која се гледа у очи док се шминка...:(

Не уме да решава проблеме. Да уме не би овде чекала да је неко посаветује, па да му скочи за врат...:lol: него би лепо решавала свој проблемчић..

Не није у томе суштина. Таквих ситуација је било и биће. Оне су итекако корисне.
Из њих се учи. :cool:
Jeste iz svega se uci i izvlaci pouka. Mada je pametnije kroz uzivanje, srecu, zezanciju nego kroz bol i svadju. Sustina? Opet neka filzofija o sustini? Ozbiljnost, blah. Sustina je ljubav i sve oko nje. Sex, komunikacija i u ovom slucaju sto brze i sto bezbolnije prelazenje sa jedne ljubavi na drugu. Nemoguce je bezbolno ali iako je sve to iracionalno mora postojati i svest o bla bla. Zapalatao mi se jezik. :-) I prstici. :-)

Знате ја патим... и ако вас мало попљујем, па то је зато што патим, немојте да ми замерите... нити да ми узвраћате истом мером...''

Тема за наивчине.

kakva seljanka :D zadivljena sam :D

:rotf::rotf::rotf:

Извини. Нисам могла да претпоставим да ћеш тако буквално схватити мој савет.

Шта више рећи особи која се гледа у очи док се шминка...:(

koji savet? "pogledaj se u oci" ? heh......ok, za tebe je to najdublje umno dostignuce...

Тема за наивчине.

do ovog trenutka nikoga nisam popljuvala. za razliku od tebe i lyona koji me je opsovao. ali neka.

Ja sad moram primetiti da se ovde i ne zzeli reshiti taj problem vech gajiti i negovati.
Ponekad sami sebi izgledamo vazzni i bitni onako u patnji....dobijemo na znachaju u sopstvenim ochima...a nadamo se i u tudjim....
Ako zzelish da iskreno patish za bivshim....uradi to majstorski...zatvori se u kuchu...ne komuniciraj s drugim ljudima...samo na njega misli...a ako i morash da odesh do WC-a ili neku drugu banalnost...obavezno pomisli ovako:"Moram da idem do WC-a...e, sve bi bilo drugachije da je sad on tu..."
Opsesija je najstrashnija bolest i chuvar zatvora u koji se sami zatvorimo....sprechava svaki napredak shto lichni shto objektivni shto zzivotni....uljuljkuje nas u poznato zlo i patnju...tako BEZBEDNO...
Sorry Noki....ovo je zaista dobronamerno...mora biti surovo da bi te trglo iz transa....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back