Sala Na Stranu

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Hero

Buduća legenda
Poruka
35.017
Jeste li skoro imali avanturicu za pamćenje..Sta nas sprečava kad imamo sve na izvolte :mrgreen:
Dali smo bili hrabriji kao klinci ili sad kad smo zreliji..?
Milion pitanja mi se mota po glavi..Koliko dajemo sebi ono sto nam prija a u stvari se povlačimo unazad čim nam se ukaze 100% sansa da uzivamo tih 2 sata i izgubimo se kao nekada samo za nase telo koje zeljno i vruce ,,:dash:

Najgore je da smo svi svesni činjenice da propustamo mnogo i da zivot nam ide brzinom svetlosti..vredno li je???čega,koga...
Gubimo mnogo ,,,nesto sto se nikad neće vratiti,,,Ne bi mi bilo zao da znam da cu se roditi jos jednom,al imam samo jedan zivot,,,Vi?

sigurno mislite da sam odlepio..:)

bela-ruza-na-tastaturi.jpg

Poslednja izmena:
Nisam imao... Ču šta me sprečava, sve na izvolte a kad pružim ruku dobijem po prstima.
Kao klinac sam bio gluplji, kad udare ja probam ponovo, pa još jednom, četvrti, peti put... dok nekome ne dosadi. Sad mi dosadno da probam i taj prvi.
Kakva crna dva sata, u ovim godinama to je više za brigu, organizam posustaje, trokira, rezervnih delova nema a majstori priučeni.
Ode život, nisam ebo prošli mesec, ali nisam ni platio zaostali poraz, to mu dođe neka karmička kompenzacija, tamte za vamte. Još da vrate TV pretplatu i da fulam.
Za normalu ne brigaj, nisi odlepio, ovde se niko normalan nije ni rodio.

Jeste li skoro imali avanturicu za pamćenje..Sta nas sprečava kad imamo sve na izvolte :mrgreen:
Dali smo bili hrabriji kao klinci ili sad kad smo zreliji..?
Milion pitanja mi se mota po glavi..Koliko dajemo sebi ono sto nam prija a u stvari se povlačimo unazad čim nam se ukaze 100% sansa da uzivamo tih 2 sata i izgubimo se kao nekada samo za nase telo koje zeljno i vruce ,,:dash:

Najgore je da smo svi svesni činjenice da propustamo mnogo i da zivot nam ide brzinom svetlosti..vredno li je???čega,koga...
Gubimo mnogo ,,,nesto sto se nikad neće vratiti,,,Ne bi mi bilo zao da znam da cu se roditi jos jednom,al imam samo jedan zivot,,,Vi?

sigurno mislite da sam odlepio..:)

bela-ruza-na-tastaturi.jpg

Pa ima neki standardi po kojima se mi ljudi razlikujemo od zivotinja.Imamo i osecanja za razliku od njih, intuiciju, da li je to dobro, za nas, za njih, za nju, njega...pa dok sve te kockice poklopis, proso voz, mislim ima brzih od nas , vestijih sa sakupljanjem kockica:)

Pa ima neki standardi po kojima se mi ljudi razlikujemo od zivotinja.Imamo i osecanja za razliku od njih, intuiciju, da li je to dobro, za nas, za njih, za nju, njega...pa dok sve te kockice poklopis, proso voz, mislim ima brzih od nas , vestijih sa sakupljanjem kockica:)
mi gresimo,,,
nisu vestiji,već smo mi sporiji jer previse sabiramo i oduzimamo,,=
images
..
nismo uskočili,,,,

ok..
i opet izgubili,,,

Ja od danas neću vise ...iskoristicu svoje mogucnosti,sponbnost,sarm,talenat,,,telo
maksimalno :mrgreen:
dok pametujem odose god :sad2:

Naravno, mozes svoje godine da iskoristis konstruktivno, ukrstavas reci, citas romane, popravljas slavine, sisas travu, pomognes nekoj starici da predje preko ulice, mogucnosti su nebrojane...i to je neka vrsta bogacenja sopstvenog Zivota.

Naravno, mozes svoje godine da iskoristis konstruktivno, ukrstavas reci, citas romane, popravljas slavine, sisas travu, pomognes nekoj starici da predje preko ulice, mogucnosti su nebrojane...i to je neka vrsta bogacenja sopstvenog Zivota.
sve to radim,,,i jos mnogo humanih stvari koji me hrane pozitivnom energjom ali ne daje(kompletnu) ispunjenost jer,,

ovde se radi o telu...koji voli da se spoji sa vise zena :rumenko:

Back