Svaki višak nije dobar, opet ću ponoviti. Meni više postaje glupo to što ljudi govore o svim tim višak stvarima kao o nečemu što je ok, danas se ljudi takmiče ko će biti zapušteniji, pogotovo žene, kao "nećemo da se depiliramo, bićemo debele!", ok, samo onda nemoj da se čude što ih niko neće.
A celu tu glupu priču njihovu brane rečenicom "stalno nam nameću ovo ili ono, mi moramo da se depiliramo, da vodimo računa o sebi a muškarci ništa!", tako prave od muškaraca zlotvore i neprijatelje dok je to jedna ogromna glupost. I ja se brijem svaki drugi dan, treniram svaki dan osim nedeljom, ali nisam debeloguzi mentol kog sve mrzi i onda od žena pravim fašiste, nego prihvatam to kao brigu o sebi, o svom telu i duhu, to što mi je to adut više je samo pozitivna stvar, ali ja to na prvom mestu radim zbog sebe.
Debljina je najnepotrebnija stvar na ljudskom telu, debljina ne donosi ništa pozitivno, donosi samo holesterol i probleme, jer se niko nije ugojio jedući celer ni salatu, što je i logično, donosi frustracije, donosi loše stvari po psihu, i kao što ja uvek tvrdim, debeli ljudi ne vole sebe, da vole sebe ne bi ni bili takvi, a onda dođe trenutak kada počnu da mrze sebe, e to je tek priča za sebe, ali ne mogu sad o tome, dugo ima da se piše, jer ih to gurne samo još dublje na dno i zakuca dole.
I ja bih pre birao čvrstu dvojku, trojku, čak i nedostatak grudi nego neku jaku peticu, šesticu koja je tu od debljine i razliva se kao pihtija, moraš juriti šakom da namestiš bradavicu da bi joj pružio zadovoljstvo lizanja iste, tako da je to svakako fuj. Može i veća sisa biti čvrsta, samo treba raditi na tome.