+ sajz

I ja sam primetila zakonitost da je starost pre ili kasnije smrtonosna..:lol:

Danas je problem sve veća gojaznost dece.Da je bezbedno biti gojazan ne bi se pravili i sprovodili programi da se ta pojava spreči.

Ne mogu da verujem do kojih se gluposti ovde stiglo samo da se odbrani stav da ona devojka na plaži nema viška sala na sebi.

Da, starost je najbitnija stvar za zdravlje, jedno 5 puta bitnija od kolicine masti u telu. Hajde sada idi po forumu i zagovaraj stav kako ljudi ne treba da budu stari, jer je to opasno za zdravlje.

Brzo je i lako u fizickom smislu. To sto su ljudi slabi, pa je to tesku u psihickom smislu je druga stvar. Gojaznost je mnogo manji problem za zdravlje nego sto su vama to ubacili u glavu. To naravno jeste veliki problem za zdravlje, ali pre svega kada si vec bolestan. Oni koji su zdravi, i mladi, to im skoro pa nikakav problem za zdravlje nije; narocito ovi iz donje granice gojaznosti. Moze da im bude problem za kondiciju, ali kondicija nije zdravlje, kondicija je fizicka sprema.

Tako je.:aha:

Lebron Dzejms je po tom BM indexu debeo, tj. Owerweight. A dokazano je jedan od najboljih atleta na celoj zemaljskoj kugli. Znaci, 'visak tezine' ne moraju da budu samo masti, nego i proteini. Drugo, masti i proteini se trose skoro pa podjednako kada telo nema ugljenih hidrata i zeludac je prazan, tako da, daleko je od toga da neko ko ima visak masti ima problema sa zdravljem, jer ne moze nesto da bude toliki problem ako realtivno brzo i lako moze da nestane iz tela. Cak, to je jako manje bitno od nekih drugih stvari kao sto su godine, stres, genetika, koje su mnogo bitnije stvari za zdravlje od kolicine masti u telu.

i meni deluje tromo. a sto se tice bmi , ne znam ko ga je i kako sastavljao ali imam osecaj da je pravljen po belackim kriterijumima. crnac belac i azijat imaju potpuno razlicite gradje i misicnu masu, a znam i dosta muskaraca koji nisu debeli vec misicavi i lagano izlaze van normalnog bmi...tako da ipak treba da se koristi sa oprezom jer ne ukljucuje dovoljno faktora. moze da pomogne da se otprilike uspostavi neka ideja gde treba da budes.meni je bmi oko 18.6 sto mu dodje da sam na donjoj granici a realno nidje veze jer kad me vidis ne izgledam ubogo i sitno, imam i misice i salo normalno....da imam tih 20 kila vise ko ova manekenka bila bih hodajuci dzaba hat i izgledala bih uzasno iako bih zvanicno bila u granici normale. ali ja recimo nemam veliku misicnu masu takva mi je gradja i normalno je sto sam na donjoj granici, da sam imam vise misica i da su drugaciji sigurna sam da mi 10 kila vise potpuno drugacije stajalo. i da se vodim onim 10 kila razlike u odnosu na visinu, opet bi mi lose stajalo i jednostavno ne treba da se vodim time.
e sad kad smo to ustanovili, apsolutno si izgubio sav kredibilitet da pricas na ovu temu kad si uspeo da lebrona dzejmsa stavis u istu kategoriju sa mlohavom manekenkom sa prve slike :))))))))))

Da, starost je najbitnija stvar za zdravlje, jedno 5 puta bitnija od kolicine masti u telu. Hajde sada idi po forumu i zagovaraj stav kako ljudi ne treba da budu stari, jer je to opasno za zdravlje.

Ovo ti baš ne ide u prilog.Potpuno odsustvo logike i zdravog rezonovanja.Ne razmeš pojmove promenljivo i nepromenljivo.Nešto na šta se može uticati,i nešto na šta ne.

Poslednja izmena:
72216_profimedia0197345366_630x0.jpg

jel su ovu devojku opravdano ubedili da je buca, debela i da nije po standardu ili ona to stvarno jeste?
šta je za vas + sajz, jel biste za njom rekli debela? zapuštena, raspuštena?

Moja zhena je vaka postala tek posle drugog porodjaja i meshchini datju je tutj po gujci, poshto otje jope da bude naka mrshava ko od ranije,

A ni ova nije neka debla, neg treba setji keete onima koji je nagovaraju da smrha ebonjimjamate.

e sad kad smo to ustanovili, apsolutno si izgubio sav kredibilitet da pricas na ovu temu kad si uspeo da lebrona dzejmsa stavis u istu kategoriju sa mlohavom manekenkom sa prve slike :))))))))))

Lebron je Overweight. A inace, ima i masti, ne samo misice, jer njegova ishrana nije frikasta kao Djokoviceva, posto je za kosarku bitna snaga, a snagu ti daju i proteini i masti; ne moras da budes frik kao Djokovic da bildujes svoje telo da ima 1% masti. Lebron ima i masti. Masti su nomalna stvar. Nije normalno da namerno sibas masti ispod neke odredjene velicine. Oni koji imaju visak masti nisu bolesni zato sto imaju visak masti, u ogromnom broju slucajeva. Najjaci ljudi na svetu imaju masti. Najbrzi ljudi na svetu imaju masti. Masti samo nemaju oni koji su najizdrzljiviji, jer je za to bitno da imas sto manje masti, ali to su meni ionako zesci bolesnici.

Ovo ti baš ne ide u prilog.Potpuno odsustvo logike i zdravog rezonovanja.Ne razmeš pojmove promenljivo i nepromenljivo.Nešto na šta se može uticati,i nešto na šta ne.

Ma stvarno? Vau. Ok. Evo dacu primer stvari na koje mozes uticati, pa cu je uporediti sa viskom masti.

Svakodnevni rad je gori za zdravlje od viska masti. Znaci, nemoj da ides svaki dan na posao, i time ces vise uticati na svoje zdravlje nego sto neces da pojedes Big Mek .

Kada teras dete da buba za pismeni iz matematike, ti mu narusavas zdravlje vise nego da mu das koficu KFC-a. Nemoj da teras dete da uci za pismeni.

A kak ti mosh retj daj ta zhena mlojava? Men je ona veeshe sochna ko lebenca il jabuka ilindacha :heart:

- - - - - - - - - -

Bolje je Big Tvrd neg Big Mek, jelde? Otjuretj, ovo sam piso jer san prochito nesht kod ovog derana Kamina, pa me pocetilo.

Poslednja izmena:
Ovde nije reč o tome da li je ona ribetina ili ne,nego da li je manekenka iz uvodnog posta optimalne telesne težine i fizičke forme, ili ne.Po mom mišljenju nije.

Nijedna žena sa oblinama ti se na temi Ribetina nije dopala, a tamo niko nije postavljao slike punačkih žena. Sve su tamo u suštini zgodne.

Sad face manje-više, ali zgodne jesu. Ali neee ti čim vidiš dupe i sise vrištiš. Skoro pa isti slučaj je na ovoj temi.

Samo što si se ovde baš ono opustila :lol: pa nam mišljenje o dotičnoj iznela celih 25 x plus njeno dupe preko celog ekrana lepila u svaki drugi post.

Lebron je Overweight. A inace, ima i masti, ne samo misice, jer njegova ishrana nije frikasta kao Djokoviceva, posto je za kosarku bitna snaga, a snagu ti daju i proteini i masti; ne moras da budes frik kao Djokovic da bildujes svoje telo da ima 1% masti. Lebron ima i masti. Masti su nomalna stvar. Nije normalno da namerno sibas masti ispod neke odredjene velicine. Oni koji imaju visak masti nisu bolesni zato sto imaju visak masti, u ogromnom broju slucajeva. Najjaci ljudi na svetu imaju masti. Najbrzi ljudi na svetu imaju masti. Masti samo nemaju oni koji su najizdrzljiviji, jer je za to bitno da imas sto manje masti, ali to su meni ionako zesci bolesnici.
dobro jutro kolumbo svi imaju masti :roll: neko ih ima u normalnoj kolicini a neko previse, a ljudi tipa maratonci, ekstremni bodibilderi itd - premalo, ali ih cak i oni imaju.

article-2396049-1B554B82000005DC-471_640x881.jpg

lebron.

x72216_profimedia0197345366_630x0.jpg,qver=1412406680.pagespeed.ic.GHWRSh_3y5.jpg

manekenka.

cemu poredjenje? :lol:

Ovde se i dalje raspravlja? :eek:
Neko voli krupnije, neko voli sitnije.
Sa vise kg se ne bih mogla osecati zenstveno ni zivo, bila bih troma. Imam drugaricu koja tek kada dobije par kg oseca da ima snage, ona je tada energicnija. Razliciti smo.

A na pitanje iz uvoda smo odgovorili, zar ne? Lepa je, ima lep oblik tela, ali i visak koji ume da nosi.

Nijedna žena sa oblinama ti se na temi Ribetina nije dopala, a tamo niko nije postavljao slike punačkih žena. Sve su tamo u suštini zgodne.

Sad face manje-više, ali zgodne jesu. Ali neee ti čim vidiš dupe i sise vrištiš. Skoro pa isti slučaj je na ovoj temi.

Samo što si se ovde baš ono opustila :lol: pa nam mišljenje o dotičnoj iznela celih 25 x plus njeno dupe preko celog ekrana lepila u svaki drugi post.

Smatraš da je tvoj ukus merodavan i opšteprihvaćen? Trebalo bi da kažeš da su po tvom mišlejnju sve zgodne,jer bi samo tako bilo korektno.Ovako nije.Osporavaš mi pravo na vlastito mišljenje.Na osnovu čega?

P.S.Retoričko pitanje,ne očekujem odgovor.:bye:

Moje sektasenje kako su prave ribe one sa dobrim sisama i guzom konacno je urodilo plodom. Bra´o ja... :mrgreen:

Pa ja to mislim vec 15 godina.

Ono, nisam siguran ni da su mi se kao klincu vise svidjale mrsave, ali recimo da jesu. Onda, sto sam matoriji, mrsavije su mi manje lepe.

Mada, opet, za fizicko svidjanje, lice je ubedljivo najbitnija stvar.

Smatraš da je tvoj ukus merodavan i opšteprihvaćen? Trebalo bi da kažeš da su po tvom mišlejnju sve zgodne,jer bi samo tako bilo korektno.Ovako nije.Osporavaš mi pravo na vlastito mišljenje.Na osnovu čega?

Evo samo ću se rasplakati od smeha na ovaj paaa.... zanimljiv post. Posebno na ovo osporavanja prava na mišljenje. :rotf:

Bolje je ozhen'ti se mrshavom, jer tje kad rodi vishe decheetze ionako bit ko ova sa pochetka divana, jerbo ova i njoj slichne tje poslen bit stvarno debele i mlojave.

Moja maletzka je bila taka mrshaveetza, al sad daj vidite. :heart: Mada, jope otje da smrsha, al neka joj. Do sledetje bebice tje verovatno uspet u namjeri, pa ondak jope nazad na prolepshavanje :zaljubljena:

Niko vam ne brani ukus. Ukus je ok, neko vise voli mrsavije, neko vise voli da ima. Ok je i raspravljati i svadjati se o ukusima, to su i simpaticne rasprave.

Ono sto je besmisleno i glupo je vas stav o zdravlju. E to je besmisleno. Deblje ne znaci manje zdravo, u 95% slucajeva. Valjda cete jednom to razumeti.

Back