Sajtovi za ocenjivanje i komentare

:lol: :lol: :lol:

@moto

Zvucni efekti = ostecenje sluha + prepad

BTW: koja je inace fora sa muzikom i zvucnim efektima na sajtu??
Znaci sinoc sam zalutala na jedan sajt (ne znam ni sama KAKO dodjoh tamo :lol: ) i isprepadala sam se od silnih melodija i celokupnog ambijenta pa evo da podelim svoje iskustvo sa vama:
http://users.skynet.be/le_monde_de_l_etrange/cryogenisation.htm

Ako se malo duze zagledate u sat oko kog kruzi datum verovatno cete ubrzo biti hipnotisani.... (a potom se uputite ka vasoj banci, podignite novac sa vasih racuna i dajte ga MENI-na cuvanje, naravno :lol:).

cao,

poceli smo da radimo jedan sajt cija tema ce biti cvece u kuci, i lekovita bilja. Sajt je na madjarskom (za sada), ali mislimo da je interesantnog izgleda...

sta vi kazete?

poz.,

web_master

www.tetszik.hu
Pa imash interesantnu ideju, ali mislim da izvedba nije bash najbolja.
Prvo - cvet bi mogao biti malo lepshe iscrtan. Malo vishe vremena da je ulozheno u njega.
Drugo - ideja da menu bude u laticama je originalna, ali nachin na koji su stavke "umetnute" u latice je prilichno sirot i nepromishljen.
Trece - font koji je korishten za menu je jadan. Poshto vec nisi ogranichen na web safe fontove, onda mozhesh malo vishe da se poigrash tipografijom.
Chetvrto - ovaj shoutbox desno suvishe shtrchi. Probaj nekako bolje da ga uklopish u organski dizajn ostatka stranice. Znachi, ne toliko tjoshkast.
Sve u svemu, ovo je vrlo dobro kao pochetna ideja - skica, ali ima josh dosta da se radi.

Ostaje josh da se vidi kako tjesh uklopiti sadrzhaj u ovako zakrivljen layout... Nece ti biti lako.

I, btw, zashto je naslov uradjen u Flash-u?

Pa imash interesantnu ideju, ali mislim da izvedba nije bash najbolja.
Prvo - cvet bi mogao biti malo lepshe iscrtan. Malo vishe vremena da je ulozheno u njega.
Drugo - ideja da menu bude u laticama je originalna, ali nachin na koji su stavke "umetnute" u latice je prilichno sirot i nepromishljen.
Trece - font koji je korishten za menu je jadan. Poshto vec nisi ogranichen na web safe fontove, onda mozhesh malo vishe da se poigrash tipografijom.
Chetvrto - ovaj shoutbox desno suvishe shtrchi. Probaj nekako bolje da ga uklopish u organski dizajn ostatka stranice. Znachi, ne toliko tjoshkast.
Sve u svemu, ovo je vrlo dobro kao pochetna ideja - skica, ali ima josh dosta da se radi.

Ostaje josh da se vidi kako tjesh uklopiti sadrzhaj u ovako zakrivljen layout... Nece ti biti lako.

I, btw, zashto je naslov uradjen u Flash-u?

OK, hvala na odgovoru,
necu na sve da odgovorim, ali naslov je u flashu, jer je moguce da ce biti neke animacije.
sto se tice cvetova i fontova u njima - zato sam postavio u forum da dobijem neke ideje od vas, koje mozda uzmem u obzir, jer je svaka ideja dobra ako je u kompromisu.

Kako ce ici dalje?
- cela zelena povrsina se mice dole povecanjem sredine, cvet uvek ostaje tamo gde jeste.

Sto se shout-boxa tice, i ja sam razmisljao da je napravim da linije "vode" linije gornjeg dela, ali i to je za sada tema za razmisljanje.

Sve u svemu, hvala na utrosenom vremenu i dobrim idejama.

Back