Sajtovi za ocenjivanje i komentare

Hvala vam na utiscima.

@Arkanto, ukoliko posecujes sportske sajteve i kladionice, koliko bi ti bilo vise ili manje zanimljivo da posecujes statistike, kao npr na strani everton u poredjenju sa npr na ovom sajtu gde je crni font na beloj pozadini sto je slucaj sa preko 90% sajteva slicne tematike.

Zbog cega ti se 'news' strana nalikuje boljom od 'sport' strane? 'News' strana dominira crveno-belom kombinacijom dok 'sport' crveno-crnom. Takodje, navigacioni bar gde stoje 'American sports...', da li ti se cini boljim na 'home-page'-u gde je bledunjavo crvena pozadina sa belim fontom ili na 'news' strani gde je bela podloga a crveni font. Hvala

Kakav god stil primenjivao jarko crvena pozadina NE IDE nikako, ni sa cim...
Navigaciju sam opomenuo ne zbog izgleda (izgled i ne postoji... samo <a href text...) nego zbog toga sto stoje stvari kao npr:
| FOOTBALL | BASKETBALL | HANDBALL | HOCKEY | BASEBALL | ATHLETICS | TENNIS | MOTO-SPORTS | GOLF | AS: NFL | NBA | WNBA |
A samo Football-u moze da se pristupi...

Pre svega hvala na komentaru, a onda da ti kazem i proveravaju ga ljudi koji dobro govore engleski tako da mislim da nema nesto posebno mnogo pravopisnih gresaka.Sto se ovog drugog ticene znam ok ima tu jos dosta stvari da se izmeni i popravi da bi to izgledalo bolje ali hover efekat, nisam bas siguran.Licno meni se vise svidja bez takvih stvari ali ako vecina kaze da treba ok.Zato vas i molim da date sto vise komentara o stranici, i to na samom sajtu.Posto glasate kako vam se svidja dizajn i vidite dosadasnje rezultate ispod su vam komentari.
www.softee.net
www.softee.net/votes.php
ko zeli da doda link svoga sajta to moze uraditi na ovoj stranici:
www.softee.net/linkdr/submitlinks.php

Nije lose...
Moze to mnogo bolje, ali verovatno ce da posluzi svrsi...
Lako snalazenje na sajtu, boje su ok...
Jedina primedba... Ova 2 logo-a u headeru me nerviraju, i plavi counter...
Mislim koji ce ti ku*ac counter poseta na sajtu klin'ke!?

Verovatno nisi profesionalni dizajner, ali nisi ni slepac...
Sve u svemu... odradio si ono sto si hteo (bar se nadam)

Back