Sajtovi za ocenjivanje i komentare

Hvala na predlogu Darko83bg. Upravo sam dodao. Taman da se pohvalim sa jos jednim sajtom koji sam nedavno zavrsio.
Agencija BEPS
Imaš slovo "I" viška

1686056590562.png

Inače, lep je sajt.

Pozdrav,

ima li neko prijedlog sta bih mogao ubaciti od sadrzaja da isti prosirim na web stranici https://adacars.ba/? Poceo sam raditi SEO prije par mjeseci, ali rezultati sa pozicijama dolaze jako sporo. Dok me na GMB dosta dobro pozicionira i imam vise upita i poziva. Konkurencija jeste ogromna, ali nije bas toliko jaka da ih ne mogu nikako stici.
Preporučujem ti da dopuniš title tag koji treba imati minimum 35 karaktera, a kod tebe ima 23 karaktera, a title je jako bitan za dobro rangiranje na google!

Preporučujem ti da dopuniš title tag koji treba imati minimum 35 karaktera, a kod tebe ima 23 karaktera, a title je jako bitan za dobro rangiranje na google!
Hvala puno. Dopunio sam. Da li mozda utice to sto je sadrzaj na engleskom? Logicno je da bude na engleskom, jer vecina klijenata koji dolaze u Sarajevo su stranci i sta njemu moze pomoci stranica koja je na domacem jeziku :mrgreen:

Hvala puno. Dopunio sam. Da li mozda utice to sto je sadrzaj na engleskom? Logicno je da bude na engleskom, jer vecina klijenata koji dolaze u Sarajevo su stranci i sta njemu moze pomoci stranica koja je na domacem jeziku :mrgreen:
Ako gađaš klijente koji govore engleski i treba da ti bude na engleskom (u tom slučaju u lang postavi en umesto ba), ali bi sigurno imao više klijenata, ako bi imao i domaći prevod za ljude iz regiona.

Back