Sajtovi za ocenjivanje i komentare

Молим све учеснике форума да не дуплирају постове и да не отварају теме "Погледајте мој сајт" и сличне!

Ово је тема где можете представити ваш сајт на оцењивање. Хвала.

Ovo je novi sajt - fan projekat u formi retro virtuelnog magazina/časopisa! Tu možete pronaći igrice za razne sisteme kao i PC igre, takodje ima i potrebnih emulatora kako bi se igrale igre sa konzola. Ima i filmova i serija za online gledanje kao i stripova i sajt se svakodnevno azurira. Planiram uskoro ako bude zainteresovanih da dodam i odeljak za stripove sa nasih prostora, za sada su ti marvel, dc comics i drugi stripovi na engleskom. Glavni fokus je na retro i nostalgicnom sadrzaju, ima odeljak za vesti u vezi filmova, igara i slično! ZeroGems sam lično sam pravio kao hobi i dizajniran je za mobilne telefone i tablete, moze se naravno posetiti i preko računara ali je izgled sajta isključivo namenjen preko tableta i telefona, ocu reći bolji je za oko preko mobilnih i tableta. Sajt se ne moze naci preko google pretrazivaca iz očiglednih razloga jer ga namerno nisam ni stavio na google pretragu jer ima i piratskog sadrzaja za skidanje. Svi linkovi su provereni nemaju viruse, broken linkovi se mogu prijaviti i u guestbook kao i zahtevi da se doda određena igra, film ili strip! Naravno primam i savete ako zelite nesto novo da vidite na sajtu. Svaka stranica za bilo sta na sajtu ima opis, slike i ulozen trud :) tako da svaku igricu mozete pogledati kako izgleda i njen opis, filmovi i serije takodje i pre nego sto odlucite da gledate online moze se pogledati i trailer i procitati detalji poput opisa i ocene sa imdb i rottentomatoes. Trenutno balansiram sa sadrzajem pa dodajem od svega po malo da ne budu sekcije prazne. Značilo bi mi da pogledate sajt i ostavite svoje mišljenje u guestbook ili ovde. Sajt kao sajt nema reklame niti zaradjuje bilo kakav novac od sadrzaja i sajta. Isključivo sam ga napravio kao hobi i radi nostalgije, Sajt je na engleskom i pravljen na free domain :) Hvala na čitanju.

https://zerogems.wapka.co

zhebwwd.jpeg

Pozdrav ljudi evo mene opet :)

Kako god bilo želeo bih da pokažem updejtovan i pomalo redizajniran sajt koji sam i pre postavio ovde, bio bih vam zahvalan za svaku posetu kao i ocenu i komentar. Sajt ne zaradjuje novac tako da na njemu nema reklama i kreiran je kao hobi. Pre sam pomenuo ali evo opet da kazem, na sajtu mozete naci razne igre za razne sisteme od Androida do Pc, Sega, Nes, Snes, Gba itd itd, takodje ima i potrebnih emulatora. Naravno ima i stripova, filmovs, serija, novosti...

HVALA NA ČITANJU

diqdhaQ.jpeg

Kako god bilo želeo bih da pokažem updejtovan i pomalo redizajniran sajt koji sam i pre postavio ovde, bio bih vam zahvalan za svaku posetu kao i ocenu i komentar. Sajt ne zaradjuje novac tako da na njemu nema reklama i kreiran je kao hobi. Pre sam pomenuo ali evo opet da kazem, na sajtu mozete naci razne igre za razne sisteme od Androida do Pc, Sega, Nes, Snes, Gba itd itd, takodje ima i potrebnih emulatora. Naravno ima i stripova, filmovs, serija, novosti...

HVALA NA ČITANJU

diqdhaQ.jpeg
Cerka me optuzila da sam perverznjak zbog ove sisate...

HVALA NA ČITANJU

diqdhaQ.jpeg
Sajt tj ideja je VRH. Spomenuo si da je hobi sajt, ali ja ovde vidim veliku perspektivu za monetizaciju pogotovo sto je sada retro nostalgija veoma popularna. Zasto nisi uzeo svoj domen? Ulaganja nisu velika a usput mozes polako da stvaras brend i da kroz drustvene mreze sasvim sigurno stvaras solidnu publiku. Ja sam inace fan retro video igara i pratim dosta likova koji imaju veliku bazu fanova. Ovaj tvoj retro sajt me je podsetio na sve te likove koje pratim.

Sajt tj ideja je VRH. Spomenuo si da je hobi sajt, ali ja ovde vidim veliku perspektivu za monetizaciju pogotovo sto je sada retro nostalgija veoma popularna. Zasto nisi uzeo svoj domen? Ulaganja nisu velika a usput mozes polako da stvaras brend i da kroz drustvene mreze sasvim sigurno stvaras solidnu publiku. Ja sam inace fan retro video igara i pratim dosta likova koji imaju veliku bazu fanova. Ovaj tvoj retro sajt me je podsetio na sve te likove koje pratim.
Planiram to u skoroje vreme da uradim, nisam hteo da pocnem sa tim najvise zbog piratskog sadrzaja na sajtu, zato me nema puno na google osim homepage :) sve je zapocelo kao obican hobi da ubijem sive dane. Moram priznati da sam skroz amater sto se skripti tice i sve sto znam, znam tako sto sam guglao do besvesti i gledao tutoriale i eksperimentisao sa kodovima da vidm sta koji kod radi. Najvise znam da radim u html-u a sto se tice java i php scripti tu sam totalan amater ali skroz na skroz. Vecina takvih skripti je sa free source. I search bar nisam ja pravio nego je sa freefind jer nemam pojma kako da ga napravim, trebalo mi je vremena da skontam kako da napravim sitemap kako bi search radio. Evo sad sam ubacio i free online radio sa PartyVibe i prilicno je dobra muzika za sada 😂

dobro ti je, medju prvima si u search, najbolji SEO je da calnes google-tu lovu odmah tjesh da budesh prvi, ali nema potrebe...
Pogledajte prilog 1285500
Problem je što sam bio drugi i za kratko vreme pao na petu poziciju i sad radim na optimizaciji kako bih se vratio. E sad u istom vremenskom periodu je google suspendovao GMB nalog, ne znam iz kojih razloga, pa se pitam da li je to razlog za pad sajta.

Back