Sajtovi za ocenjivanje i komentare

Hvala na komentarima...

LePiaf:
Smiri ga malo. Ne mora bash sve shto znash o JS-u, Flashu, PHP-u i Photoshopu-u, niti svaka slichica koja ti se uchini cyber, da bude zgurano u jednu stranicu. Dobra vest je da, za razliku od mnogih drugih sajtova koji se ovde pojavljuju, ovaj tvoj bi, uz malo prochishcavanja, mogao da bude vrlo dobar.
Druga stvar - onakav kod ne mozhe sebi da dozvoli firma/autor koji pruzha usluge web dizajna.
Naravno da nije sve zgurano u jednu stranicu, to je tek pocetak :D
a i cini mi se da nisi bas skontao celu pricu..
Sredjivanje koda ce tek doci na red (uopste mi nije bitan u ovoj fazi ),
vazno je da sve savrseno funkcionise...Kome je bitan w3 kod i zna da ga analizira,
sigurno nece traziti web dizajn usluge
rajkec:
U sustini nije lose ali ti je sve razbacano... Sredi malo fontove i koristi najvise 2 vrste fonta i 2 velicine. Vidi te sredi to malo pa se javi opet...
Pozdrav!
Jel to definicija za 1001. vec vidjen template?
ukusi su razliciti, ja sam bas hteo da bude razbacano,odn.nestandardno,
i sve je originalna rucna umotvorina :p
a i ne koristim vise od 2 fonta (osim u flashu ili slikama...)
U svakom slucaju, hvala na savetima
Pozdrav

Nije stvar da je tvom kodu potrebno sredjivanje, nego da je pogreshan od glave do repa. Prvo - tabele su zastarele, drugo - chemu svi oni style1, style2, style3...? Najmanji je problem da li ce validator na w3c ostati bez ijedne zamerke. Problem je shto je tvoj sajt negacija SEO-a i komplikovan za odrzavanje.

Ono shto je Rajkec napisao nije definicija templejta nego jedan od osnovnih postulata dizajna, i nije pao s neba nego postoji sa dobrim razlogom. To nema veze sa ukusom. Da li bi izashao na ulicu u ruzhichastom sakou, zelenom koshuljom, kravatom na cvetice i texas bermudama? Onako... namerno nestandardno.

hehe...kakve smejurije i gluposti
a pogotovo ono za SEO ,a prethodno nisi ni analizirao sajt
kada bih ti pokazao statistiku ukakio bi se...
Ja sam zadovoljan sa 90% trenutnog SEO-a i PR2 I oko 190.000 pozicijom
posle 3 meseca...jel mozes bolje sa tim tvojim postulatima :rolleyes:
rajkec je u pravu , ali ne vidim bas neku vezu sa ovim sajtom...
Znam da neki ljudi guraju te fore o zastarelost tabela,divovima itd...ja tu ne vidim logiku
Vidim samo da je tebi kod pun skripti i ostalih zajebancija malo komplikovan...jel

Bas sam sad pregledao protekle postove i pokidao sam se od smeha :lol:
nekoliko jadnih,nekreativnih dzangrizala tovare ljude koji se trude i bar nesto rade...
eee jadna je krstarica sa vama ...
voleo bi samo kad biste sve kritike podkrepili licnim web primerima :confused:
...aj, budite verni postulatima zla
Cujemo se

ZorantraX:
hehe...kakve smejurije i gluposti
a pogotovo ono za SEO ,a prethodno nisi ni analizirao sajt
kada bih ti pokazao statistiku ukakio bi se...
Ja sam zadovoljan sa 90% trenutnog SEO-a i PR2 I oko 190.000 pozicijom
posle 3 meseca...jel mozes bolje sa tim tvojim postulatima :rolleyes:
rajkec je u pravu , ali ne vidim bas neku vezu sa ovim sajtom...
Znam da neki ljudi guraju te fore o zastarelost tabela,divovima itd...ja tu ne vidim logiku
Vidim samo da je tebi kod pun skripti i ostalih zajebancija malo komplikovan...jel

Bas sam sad pregledao protekle postove i pokidao sam se od smeha :lol:
nekoliko jadnih,nekreativnih dzangrizala tovare ljude koji se trude i bar nesto rade...
eee jadna je krstarica sa vama ...
voleo bi samo kad biste sve kritike podkrepili licnim web primerima :confused:
...aj, budite verni postulatima zla
Cujemo se
Da si malo izashao van svojih knjiga "JavaScript for dummies", "Teach yourself Dreamweaver in 24h" i sl. ne bi odvaljivao ovakve gluposti.
Nemam nameru da ti ovde drzhim chasove i objashnjavam da je nebo plavo a trava zelena. Trazhio si mishljenje, dobio si ga. A da li cesh uvazhiti savete - meni je apsolutno svejedno.

Pozdrav.

...j.o.v.a.n....:
ovo je moj brat radio za moju agenciju www.labostatravel.com on je inace dizajner 1 god u bg

ja sad pravim svoj sajt iako sam jos mladji ali snalazim se nekako i ocu da mi sajt bude sto bolji i sto bolje dizajniran ;D

oce li mi neko poslje kad napravim sajt pomoci da ga ubacim na net i da ga stavim na tk ili tako nesto

Sajt je stvarno super! Konacno nesto normalno na ovoj temi...

bluboki:
Evo ljudi ja redizajnirao sajt, pa reko da vidim kako ce te da me napljujete ili pohvalite....
Bpretraga.net

Bez uvrede, ali ko ce koristiti pretragu na ovom sajtu kad postoji google, yahoo, msn, krstarica, pogodak i ostala kompanija koja ima bezbroj puta vecu bazu linkova? Ali ako vec hoces da ti sajt bude popularan onda izbaci komponente koje vuku sadrzaj sa www.naslovi.net (vesti, kursnu listu i prognozu) i sredi dizajn. Nemas uopste header i optimizuj sajt za 1024*768 pixela

A ti si pa slucaj za ocenjivanje sajtova?
Pa da, sta ima veze sto mercedes "majbah" ima na nekim mestima zlatne dugmice? Pa to se i ne vidi! Mogu se staviti obicmni plastikaneri, i opet radi?
Zasto pricas o necemu o cemu pojma nemas. Ako je tebi dobro preko stapa i kanapa da se sklepa sajt, ne znaci da su svi toliki primitivci za web dizajn.

Samo da vas pozdravim poslije duzeg vremena!!!Ja se javila prvi put jos na prvoj strani ove teme a vidi ti sad dokle se doslo!!!
Sve se promjenilo ...
Uh ala starim...
Mozda ce mi uskoro opet trebati vasa misljenja i pomoc.Zelim napraviti nesto ozbiljno,a kako cu uspjeti vidjecemo!!!
Jos jednom veliki pozdrav za sve!!!

codemaker:
A ti si pa slucaj za ocenjivanje sajtova?
Pa da, sta ima veze sto mercedes "majbah" ima na nekim mestima zlatne dugmice? Pa to se i ne vidi! Mogu se staviti obicmni plastikaneri, i opet radi?
Zasto pricas o necemu o cemu pojma nemas. Ako je tebi dobro preko stapa i kanapa da se sklepa sajt, ne znaci da su svi toliki primitivci za web dizajn.

Da li ti kada vidiš Žensku osobu (ako je i vidiš) gledaš kakva je spolja ili iznutra (sem ako nisi hirurg) :D

bluboki:
evo codemaker-u poslusao sam te pa sam napravio novi dizajn... jos nije gotov.. sva ona prazna mesta koja vidi cu popuniti.. da vidim sta ces sada reci.
Ovog puta mnogo bolje... Naravno jso ima mnogo da se radi, ali je vidan napradak.
Moras jos poraditi podosta a prva stvar da poravnas kolone. Kolona vesti "gazi" sadrzaj kolone "nove web stranice" i to popravlja pod hitno. Govorim o pregledu sa FF

bluboki:
E to mi je problem, koristim plazma monitor, koji je malo veci nego obican... pa ne mogu lepo da sredim horizontalni skrol.... Pokusacu da ga uklonim.
plazma ili ne plazma kada ja budem napravio takav sajt ima da se upisam od srece.
Iskreno receno ja nisam video "popunjeniji" sajt od ovoga tvoga.
mogu samo da kazem da mi se svidja i da cu najjverovatnije da stavim link prema tebi kada budem zavrsio moj sajt, pa moji nislije nek cuju i za tebe
pozdrav

Back