Sajtovi za ocenjivanje i komentare

@Desecration Smile
Hvala na savjetima
Ja volim programiranje i web dizajn,ali grad u kome zivim je mali,nema nigdje to da se nauci.
Ja sam mislio sve pare sto zaradim na netu da potrosim za kurs engleskg ili neke knjige za programiranje ili neke jezike za web
Zato molim sve da odu na moj blog i kliknu na google reklamu.To mi je potrebno za kurs ili knjige.Hvala u svakom slucaju.

baglamica:
Kao prvo, postavi flesh na sredinu, a ne u gornji levi ugao.
Vise mi se svidja grafika dok se ne pojavi onaj lik na sredini,sto ne znaci da se drugom nece dopasti.
Ono dugme od tackica na levoj strani ne radi nista, a skrece paznju.
Prozori treba da se brze otvaraju.
Bele linije sa dugmicima isuvise odudaraju, ja bih im promenio boju.
Moje misljenje.Pozzz.

baglamica:
Uh, znash shta ja radim kad mi se link otvori u novom, resize-ovanom, prozoru? Pa josh sa uchitavanjem flesha...
Automatski mi kursor ode na X.

sportionica:
Ne volim sajtove optimizovane za 1024px shirine.
Gornji meni ti je "potonuo".
Rollover efekat koji ti imash se moze u potpunosti postici preko CSS-a, bez gifova. Ako vec koristish slike, pobrini se da ih preload-ujesh prilikom uchitavanja.

izgleda decko da ti ime sajta mnogo bezobrazno pa se naslo u sistemu zabranjenih imena i samim tim se i pojavljuju zvjezdice...

Dakle pojam koji nosi ime tvog sajta je na listi zabranjenih rijeci na forumu krstarce te samim i tim ne mozes da napises ime sajta..

kad pises razdvoji slova zvjezdicama i znacemo kako se zove tvoj sajt, a mozes isto da uradis sa razmakom...

Pozzzzz.....zzzzz

Imao bih primedbe ali me mrzi sad da pisem. Jedno je ipak previse ocigledan problem:
Vladix software dugme vodi na stranu koja je koncepcijski totalno razlicita od pocent strane. Velika greska, moras sve strane uskladiti.
A inace, previse strana u izradi, jedna nije ni u izradi a ima dva besmisleno postavljena linka...
Sve u svemu, nedoradjeno, nekonzistentno.
Kad zavrsisi javis e ponovo
Ne znam zbog cega ljudi stavljaju na uvid delimicne radove.... Kad si vec stigao do verzije 5 kako kazes, trebalo je bar da si sve strane postavio do sada i linkove podesio kako valja. Ovako, meni lici na verziju 0.3 a ne 5.1

Pocetna strana je dobra, al moras po meni izbacite nepotrebne stvari kao npr ono u monopolu dugme download, pa kasnije ga ubaci kad budes napravio program, a ne sad.
Svaka ti strana drugacija od druge (po rasporedu), sto ce posetioce i malo da zbuni.
Moras neke boje da uskladis.
Ima tu dobre dorade...

Back