Sajtovi za ocenjivanje i komentare

\\Rain_Man:
Font na headeru ne ide uz Quenya stil.
Stranica izgleda kao odsecena sa vrha i kraja.
Bolje je imati sajt u dve jezicke verzije nego ovako mesano.

Nije lose... :-D

Text je, kao sto sam rekao, cisto "nabacan"... ja sam samo odradio dizajnerski deo
A sto se tice odsecanja, sajt je trebao da ide sa vrha ekrana, samo sto su ovi klosari iz Bravehosta stavili svoje reklame posle nedelju dana...

Imam samo neugodan osecaj sto se tice naziva adrese sajta
Dosta mi je da nas u svetu sve nesto smatraju "divljima" - naziv nedovoljno asocira na stvarnu temu cime se sajt bavi. Ovako, kao opet neki "divljaci" iz Srbije.. :(
Eto, i ja sam u sekundi, videvsi naziv domena, pomislio da se radi i nekim clipovima snimljenim u Srbiji koji prikazuju neke "uvrnute" sadrzaje..

codemaker:
Imam samo neugodan osecaj sto se tice naziva adrese sajta
Dosta mi je da nas u svetu sve nesto smatraju "divljima" - naziv nedovoljno asocira na stvarnu temu cime se sajt bavi. Ovako, kao opet neki "divljaci" iz Srbije.. :(
Eto, i ja sam u sekundi, videvsi naziv domena, pomislio da se radi i nekim clipovima snimljenim u Srbiji koji prikazuju neke "uvrnute" sadrzaje..

Pa zbog toga sam i napravio takav sajt. Valjda nas neće više smatrati divljacima. Naša zemlja je ipak najlepša i najbolja na svetu. Imamo dosta da pokažemo svetu...

rajkec:
Sajt je ok samo, kupi hosting i nemoj mesati cirilicu i latinicu nego ako si krenuo sa jednim pismom uradi ga do kraja.....

Nikad ne bih dao pare za hosting. Ako je neki sajt dobar, onda je potpuno ne bitno koja je njegova adresa i obrnuto. Što se tiče ćirilice i latinice, tu si upravu. Potrudiću se da ne mešam pisma. Evo ovde je adresa jednog mog sajta na ćirilici:
http://besplatne-stvari.narod.ru

Pozdrav svima i hvala na komentarima!!! :lol:

codemaker:
Jel' ovo postao oglasni prostor ili sta?
Reklamiraju se firme, najavljuju novi epohalni mega super extra forumi, ...
A moderatori cekaju srpsku novu godinu pa da reaguju posle?

To se i ja pitam...i takav način reklamiranja je isuviše neukusan. Pogotovo ako ista osoba uskoči u tri-četiri diskusije da

Isto tako, ovo je bio jedini deo celog foruma koji sam mogla da podnesem, jer su ljudi govorili naš jezik, a ne srpskoengleski? Hoće li ovaj svet ikad da nauči da nisi ništa pametniji ako sajt uradiš na dva jezika istovremeno ili ako posle dve rečenice na srpskom ubaciš jednu na engleskom? Engleski nije senzacija, niti je znanje istog jezika odraz nečije kulture...štaviše, to me podseća na vreme kad su seljaci govorili ziben, morgen i ziher i mislili da su u toku.... :roll:

Pozdrav.Iako priznajem imam samo html znanje iz web dizajna,ali jednostavno zeleo sam da napravim web sajt,moj prvi,znam da ce te reci da je los,itd...ali pocetnik sam i nemam jos ni 17 godina.Nazalost aktivna je samo pocetna strana,jer za ostale sekcije nemam jos i vremena,a mucio sam se i sa upload sajta,pa sam na kraju setio se najlakseg nacina cjb.net,a evo linka
http://www.braca-dalton.cjb.net

Evo, pre nego sto ostavim adresu sajta (forum je u pitanju), zelim samo da kazem da to nije jedan od onih one click to make a forum, vec sam se potrudio da napravim nesto zanimljivo korisnicima...
Instalirao sam i dosta modifikacija, a polako i editujem skin (svaki dan promenim po nesto)
Adresa je www.thesforum.net
O dizajnu nema se sta reci, to je u stvari default template, samo malkice editovan. Zanima me sta mislite o generalnoj atmosferi, o funkcionalnosti, itd...

Znači, ti si plaćeni spemer? O_o
Ili samo radiš nešto što je već mnogo ljudi radilo?

Jasno mi je da želiš da zaradiš novac na netu, da ideš u školu i da ti trebaju pare, ali...može jedan mali savet? Nauči da sam dizajniraš stranice, ostavi Niče blogovanje i posao će doći sam od sebe! Ja sam počela sa 17 godina i moji su mislili da od toga nikad neće biti hleba...

....danas, ako je dobar mesec kad imam mnogo posla, zaradim kao neki direktor! :shock:

Sad, jedina kvaka je u tome što uglavnom treba mnogo vremena da se probiješ, vredi znati svoj jezik i par stranih (vidim da si ti vrlo pismen i da ti to nije problem...kod nekih dizajnera koji još idu u školu viđam ne znam napisano zajedno i slične nebuloze) i biti spreman da radiš kad god te cimaju...i vikendom, i noću itd.

Back