==Nemesis==
Obećava
- Poruka
- 56
djondi:
Samo onu stranu sa proizvodima sredi malo i za caleta je super

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
djondi:
==Nemesis==:Izvini, nisam se dobro izrazio...Neki tekst nije linkovan, a postoji tj. postoji 10-ak vrsta pecuraka ili sta vec, a samo na par moze da se klikne...
"Sajtovi za ocenjivanje i komentare"bojan p:Opet reklama?
Avantguardia:Posto sam stolar i bavim se malo specificnim poslom,morao sam da napravim svoj sajt
http://www.avantguardia.co.yu
Ko god ima vremena,neka ga pogleda pa neka mi da neku ocenu,predlog.Hvala unapred.
EEEE sajt baš kao da je rađen u Wordu, manje više to što i kako je rađen ali one odvratne strelice kao u windowsu si našao da staviš e tek mi to smeta bolje da si za linkovanje stavio reč "Klikni ovde" nego te strelice one su stvarno odvratneAvantguardia:Posto sam stolar i bavim se malo specificnim poslom,morao sam da napravim svoj sajt
Ko god ima vremena,neka ga pogleda pa neka mi da neku ocenu,predlog.Hvala unapred.
Avantguardia:Posto sam stolar i bavim se malo specificnim poslom,morao sam da napravim svoj sajt
Ako ti je ciljna grupa brodovlasnici, kakvi su to "brodovlasnici" kad nemaju para da plate kvalitetno uradjen sajt... Kad bi svi u vezi flasha razmisljali kao ti, tesko bi Macromedia prodala vise od 100 primeraka flash programa. Kako si napravio sajt bez flasha, cisto sumnjam da imas znanja da ga uradis u flashu kako valja, nazalost.Avantguardia:Hvala na kritikama,mnogo znace.Nisam hteo da pravim sajt sa flashom zato sto mi je ciljna grupa(brodovlasnici) a ne kupci.A znamo ko danas ima para za takva zadovoljstva.Pa mislis li da bi oni kliknuli na nesto sto pise "click here to download latest flash player"?Neznam ni sam,i meni izgleda dinosaurski.Ali imam jos par verzija pa cu ih postaviti da vidim utiske.By the way,nije pravljen u Wordu nego u Dreamweaver-u.Pozdrav "zmiji" i hvala jos jednom.
eee,pa nece se vredjamo sada.Mozda nemam znanje u flashu kao ti,ali jbg.Pogresno si razumeo,ili ja nisam dobro formulisao,kad sam rekao za ciljnu grupu.Ne pravim ja sajtove za njih,sajt o kome pricam je licno moj,ja se bavim izradom enterijera a ne webdizajnom.codemaker:Ako ti je ciljna grupa brodovlasnici, kakvi su to "brodovlasnici" kad nemaju para da plate kvalitetno uradjen sajt... Kad bi svi u vezi flasha razmisljali kao ti, tesko bi Macromedia prodala vise od 100 primeraka flash programa. Kako si napravio sajt bez flasha, cisto sumnjam da imas znanja da ga uradis u flashu kako valja, nazalost.
Dakle, redizajn sledi "one way or another..."
Umem da pročitam šta piše, hvala. Delovalo mi je da nisi ti uradio sajt, jer mi nekako takva izgled i ostalo ne ide uz ono što firma nudi. No, komentare na temu već imaš, da se neponavljam.Avantguardia:"Sajtovi za ocenjivanje i komentare"
ako umes da procitas ovo sto je pod znacima navoda mozda ces moci i da razumes.
Avantguardia:eee,pa nece se vredjamo sada.Mozda nemam znanje u flashu kao ti,ali jbg.Pogresno si razumeo,ili ja nisam dobro formulisao,kad sam rekao za ciljnu grupu.Ne pravim ja sajtove za njih,sajt o kome pricam je licno moj,ja se bavim izradom enterijera a ne webdizajnom.
dobar odabir bojA pozadine, samo ne znam sta si hteo da postignes sa onom zelenom???SqlByte:Evo ja sam pre neki dan zavrshio www.1337root.com
Bash me zanima shta mislite o sajtu ?
Za dizajn sam ja uzeo neki dreamweaver layer i prepravio ga, a ono za vesti je neka preradjena verzija cutenews skripte.
web_master:
==Nemesis==:???
Mislim da li ti je trebalo vise od 10 minuta da napravis ovaj sajt? Prepostavljam da je ovo sajt tvoje web dizajnerske firme ili tebe? Mozda je moglo malo bolje...ali ponekad je i najprostije najbolje :-D .
\\Rain_Man:Jednostavnost uvek jeste plus, ali sve sto je preterano nije ok.
Mogao si bar da stavis kontakt formu...ili da naglasis najosnovniju delatnost...
Mene licno je napr. mrzelo da kliknem i na jedan link od ponudjenih...jer me nista nije zainteresovalo.