Sajtovi za ocenjivanje i komentare

Iju, daleko bilo. Ali pratila sam linkove koji mi stižu kao spam u komentarima na sajtu i 70% sajtova sa kojih dolaze su na ovaj fazon: revolucionarni lekovi i tako to. Preostalih 30% su ***** video klipovi sa uriniranjem i sodomijom. :shock: Ako išta na svetu mrzim više od jedne veštičare sa velikim nosem, to su ti roboti!

Ah, da! Mnoge kompanije ulazu silne novce da bi svoje javne e-mail adrese oslobodile spama.

Ja sam na mail serveru hostinga koji sam ti preporucio doskora koristio antispam sistem koji pre nego sto ti u mailbox ubaci pismo salje posiljaocu mail da potvrdi slanje, ali sam odustao posto mnogi lose reaguju na to

Desecration Smile:
...pratila sam linkove koji mi stižu kao spam u komentarima na sajtu ... Ako išta na svetu mrzim više od jedne veštičare sa velikim nosem, to su ti roboti!
Verovatno imas automatsko objavljivanje komentara. Ako ti to nije kljucno mozes lepo obavestiti posetioce da ce zbog spamovanja u narednih x dana komentari biti objavljivani tek posle pregledanja, a, recimo, najkasnije za 24h. Znam da to posetioci ne vole, ali ako im automatizovano posaljes e-mail kad odobris objavljivanje njihovog komentara to moze biti zadovoljavajuce.

A covek je samo trazio da promenim svetlo plavu boju u tamnu plavu, i horizontalni meni napravim da linkovi budu bele boje i u roloveru underline. Trazio je i da dodam feedback formu, ali na nekoj drugoj stranici, sto bi jos povecalo cenu. Obecavao je i jos posla. Ali sam sam kriv, ko me je terao da pisem ime kompanije. Ko zna sta mu je taj sad napricao.

Desecration Smile:
Gill Bates, ja sam za. Isto tako sam za to da se na ovaj forum nekako uvede rel=nofollow, kako se B. Veljkovićev neprijatni problem ne bi ponovio. Da li postoji neki dodatak za vBulletin koji bi tako nešto omogućio...?

Pitao sam [URL="http://www.google.com/search?sourceid=navclient-ff&ie=UTF-8&rls=DVFC,DVFC:1970--2,DVFC:en&q=vBulletin%2Bnofollow]Google :P[/URL], a on kaze da "nofollow is included by default in the vBulletin templates". Ja nisam koristio vBulletin, pa ne mogu to da potvrdim. Ako nista drugo najbolja Web kontracepcija je pristup preko user-a i pass-a u .htaccess

Hajde neko ko ima forum neka nam otvori sekciju "Cene Web dizajna" i neka to objavi u novoj temi.

Odoh da se registrujem na tom nasem novom forumu, pa da vam se svima pozalim i da vas pitam KAKO da zauzmem stav kad trazim posao, posto mi ljudi nude manje nego sto bi dobila cistacica i mislim da sam na rubu nervnog sloma.

(izvinjavam se zbog slova bez kvacica, mrzi me da resetujem komp, a nesto sa jezicima nije u redu... O_o)

Back