Sajtovi za ocenjivanje i komentare

M.DuLe:
Moze li ocena za moj sajt?

http://www.netostrvo.com

Hvala!

Ja bih izbacio sivu podlogu posto je totalno nefunkcionalna.

Horiz. meni bi trebao da menja boje stavki na mouseover.

U "Kladionici" ti "Predložite tiket" vodi na forum muzika.

Ne vide ti se slike u Paparazzo.

Imas 0 linkova u svim kategorijama zanimljivih sajtova

Generalno si lose na naslovnoj istakao stvari koje mislis da bi posetioce privukle da se posle prvog gledanja vrate na tvoj sajt.

ne razumem ljude koji pitaju za misljenje za rad u koji nisu ulozili ama bass nista...

sta da ocenimo ??

jel ti sam mislis da si lepo ovo napravio ?
ili bas nista nisi znao u vezi kompjutera pre pravljenja sajta pa si sa ponosom zeleo da pokazes sta si uspeo da uradis neznajuci nista ??

kritika je mozda ostra ali ebiga...
nista licno ..
poz

view:
Jesi li ti pogledao tvoj sajt u raznim browserima?
U Netscape 7.2 se vidi sve razdeseno, ne vidim pola stvari.
Inace elementi naslagani zbrda zdola, katastrofa od dizajna.
Moras ipak uzeti neku knjiu za dizajn web sajta i naravno neke tehnike uklopiti. Ne mora to biti bas po svaku cenu CSS ako nemas vremena sada, koristi sve sto nadjes od trikova.

Prosetaj malo po netu, pa se vrati na tvoj sajt i iskreno reci - valja li to sto si uraio - ili i sam imas primedbe.

Ajde, nazad u klupu :)

ako si sve sam radio onda je super ispalo i samo napred a ako si vec koristio gotov sablod mada mi i tako izgelda al nadam se da gresim onda bi ti bilo bplje da napravish sve od pocetka sam!!!pa makar to izgeldalo bzvz pa ces kasnije unapredjivati svoje znanje i izgled sajta!mada nadam se da grijeshim!

Gill Bates:
Ja bih izbacio sivu podlogu posto je totalno nefunkcionalna.

Horiz. meni bi trebao da menja boje stavki na mouseover.

U "Kladionici" ti "Predložite tiket" vodi na forum muzika.

Ne vide ti se slike u Paparazzo.

Imas 0 linkova u svim kategorijama zanimljivih sajtova

Generalno si lose na naslovnoj istakao stvari koje mislis da bi posetioce privukle da se posle prvog gledanja vrate na tvoj sajt.

- Sivu podlogu ne bih da izbacujem jer mi sajt nekako lepshe izgleda sa njom.
- U kladionici sam ispravio link.
- Namestio sam i Paparazzo

Mouseover cu dodati samo da napravim slichice, instaliracu neku php skriptu za zanimljive sajtove, a ovo za naslovnu cu nekako da sredim... :roll:

Hvala!

1. Jesi li ti cuo za Firefox?! (centralni tekst bezi dole)
2. Cemu "Anti Aging Breakthrough!" u slici kad je font Arial? Tu ce ti traziti neki fancy font, pa je tada ok da ostane u slici posto ga inace nece svi videti.
2.b. Po meni celom "Anti Aging Breakthrough!" treba podmetnuti background boks
3. Horiz. meni na http://www.carrotink.com je bolje resenje. Tvoj ima ocajnu kombinaciju boja!
4. Search boks bi trebalo malo CSS-nuti
5. HGH Labs ti je kao logo? Ajde uradi pravi logo i header, pa im samo to naplati 200€?
6. Sliku "Anti Aging Breakthrough!" otvoris u PS, stisnes Ctrl+Alt+Shift+S pretvoris u GIF 256colors, pa od 64kB padne na 32kB i za to mi dodjes 20€!

Daleko si ti od Amerike sinko!

Back