Sajtovi za ocenjivanje i komentare

Pa...delimično se slažem. Ja bih sve malo suzila, znajući koliko ljudi ovde još uvek koristi 800x600 ili, čak, nema pojma šta su to rezolucije.

S druge strane, tabele su nezgodna stvar, div lejeri su bolji; a nije im potrebna apsolutno nikakva odrednica izvan CSS.

Inače, Limundo, možda probam da se otarasim TA peći preko tvog sajta, ako ne, ima da leti kroz prozor sa 2. sprata, MRZIM JE.

Desecration Smile:
I, Limundo, čestitam, gledala sam emisiju o tvom sajtu na Metropolisu!

Hvala!

Nije problem da okačim snimak na Limundo, što se tiče protoka (flat).
Trenutno sam u Berlinu, tako da mogu da odradim tek kad se vratim (sredinom novembra).
Ostali članovi su takođe oko drugih stavki zauzeti, ali odradićemo.

Nismo očekivali da ste toliko zainteresovani :-D

dbbane-software: ova prva stranica...MORAŠ da je promeniš. Niko ne stavlja TOLIKU sliku na splash, a još uz to je i sva zamrljana. Isto tako, ne umeš da optimizuješ slike. U Fireworks-u je to veoma lako uraditi. Ne smeš da ih kompresuješ do krajnje granice i moraš da se trudiš da im ivice budu glatke. Isto tako, uzeo si pola layout-a od uobičajenog dizajna za PHPBB, kao i dugmiće. Ne radi se to tako, čovek mora nešto i sam da nauči.

darko1234: Ovo je nešto bolje, ali...ako je to zvaničan sajt, zašto Bojan ne bi mogao sebi da kupi domen? Ovi sistemi za redirekciju su malo nepouzdani. Meni je već na prvoj stranici malo falilo da moram da restartujem komp, jer je jedan od sponzora hteo da me natera da instaliram neko čudo. Onda...po mom mišljenju, bolje je imati jednu verziju sajta za obe rezolucije nego raditi sve posebno za 800x600, a posebno za 1024x768. Isto tako, font je prevelik. Ukratko, nije loše, ali može bolje.

a oko sadrzaja? da li bi jos nesto trebalo da se doda
(ja vec imam neke planove za flash verziju (html verzija bi ostala za dial-up konekcije a flash za brze (namjeravam da flash verziju uradim drugacije sa vecim (ostrijim) slikama i jos nekim dodacima ali otom-potom)

e da treba mi neki kvalitetan pay hosting - sta mi preporucujete
btw. smanjio sam slova - sada je bolje

Dizajn je ok ali bi mogao malo da zagrijesh stolicu i da sam uradish php votepoll ipak je malo neprofesionalno sa oim free i malo da stavish neki drugi i manji `kratke poruke` i da ubacish nekog zanimljivog sadrzaja npr.clanci u novinama oko toga lika shto je sajt

i bwt.ovaj liq ne umije da pjeva nikako

U najkracem, moras jos da ucis... Ali, svaki pocetak je tezak i ne ide sve odmah onako kako si zamislio. Samo dve napomene (da se ne razocaras) :)
1. Sa leve strane meni opcije su ocajno vidljive, povremeno nikako.
2. Ono skrolovanje sadrzaja sa desne na levu stranu je jako traljavo uradjeno. Moras malo poraditi na povrsinama i na rasporedu.
3. U samom tekstu na belim povrsinama ima jako "razdesenih" linija teksta, pa se prelama i tamo gde ne treba i jako lose izgleda.

Ajd', navali na ispravke, za sada ti je dosta :)

darko1234:
...ako znas neki kvalitetan pay hosting (ako je moguce sa domenom)

Ja koristim Servage.net

250GB prostora
2100GB mesecnog protoka
1 besplatan domen
hostovanje neogranicenog broja domena na istom hostingu
neogranicen br. e-mailova

... i mrzi me dalje da pisem. Pogledaj i sam. Ja ga koristim skoro 2 godine i imali su samo jedan DoS napad koji su razresili za 45 minuta.

Iskreno, izgleda kao da je pravljen pre 10 godina. Angažuj nekoga da ti to sredi, nekoga ko ima smisla za dizajn. Pogotovo ovaj tekst koji se pomera je mogao da prođe 1996, ali ne i 2006.

A ona slika se trese. Nije dobra ideja, apsolutno, boje su osnovne, i ta crvena bode oči...

...ali se može metamorfisati u lep sajt za dan dva, samo da ga daš nekome ko stvarno ume da dizajnira. Ako ga nisi sama pravila, dajem ti dozvolu da juriš onoga ko ga je pravio sa sekirom po celom NBG.

Back