Figaroo
Zainteresovan član
- Poruka
- 264
Za sad nema mane,lepe boje,sadrzaj je dobar i organizovan je super(sve ja na svom mestu)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sori za zakasneli odgovor,bio sam tu bizi.(neću više Tarzan ingliš,obećavam).codemaker:Not bed. Vat kajnd of font did ju juse on top of dhe pejdz? Ken ju ser dhem vit as?
Najs end klin. Aj houp ju vil hev de internesenel kompaniz as jur klajents sun.
Aj didnt si de prajsing list? Is der ani?
U pitanju je Blade Runner movie font,naći ćeš ga lako,ako ne uspeš javi mi.codemaker:Vat kajnd of font did ju juse on top of dhe pejdz?
Cene usluga vezanih za selidbe kreću se izmedju 30 evra i par hiljada evra(obe krajnosti su retke ali bilo ih je),zato mi je jako teško da napravim cenovnik.Video sam da na nekim zapadnim sajtovima postoji detaljni upitnik koji popuniš i onda ti oni izračunaju cenu ali čak i tada se ograde terminom "otprilike" (necu da napisem aproksimetli(ups,ipak sam napisao)).Pokušaću u svakom slučaju.Ako neko zna da napravi takav upitnik koji klikom na "izračunaj" pokaže cenu,neka mi se javi.codemaker:Aj didnt si de prajsing list? Is der ani?
Volim da se igam rečima,frazama,citatima,jezicima,naglascima.Svaki štos koristim jednom,dvaput ili neki vremenski period (u zavisnosti od toga koliko mi se dopadne) pa prelazim na nešto novo.Inače se slažem sa tobom i Oskrnavljujućim Osmehom po tom pitanju.Kao igra može,kao manir u govoru-katastrofa.(inače(btw),prevod sajta sam sam odradio).codemaker:Nema razloga nista da mrzim, ali klepanje novo-reci me cini da se zapitam sta je pisac hteo da kaze - da li da ne zna engleski ili da ga toliko zna pa se eto poigrava sa njime k'o od sale...
Naravno da se ne ljutim,jedva čekam da čujem.Da nije tebe pomislio bih da mi je sajt savršen.Kritike su uvek korisnije od pohvala.(što ne znači da ne volim pohvale)Desecration Smile:Fristajler...sačekaj...ja sam imala dugačak komentar, čak sam ti i ispravljala deo koda, ali Internet Explorer se zatvorio i nisam uspela to da završim...ima par sitnica na koje bih ti skrenula pažnju, ako se ne ljutiš![]()
fristajler:@Limundo
Svidja mi se,jednostavan,jasan,lak za koriscenje.Idem da trazim stvari koje bih mogao da ponudim na prodaju.
Limundo:... Danas smo imali snimanje za TV Metropolis.
Očekujemo da će se ubuduće broj aukcija i članove još većim tempom povećavati.
dnevna izreka je u gif-u zbog specifičnog fonta.Gill Bates:Sigmund Graf nema potrebe da ide u slici.
Logo Limundo je slika sa imenom transparentni.gif umesto Limundo.gif
Alt tag slike je za posetioce a za optimizaciju je bitno da slike imaju title tag, ali savete ne dajem za dz.
Srecno!
!van:i u kategoriju sport ne mogu da ubacim stvar jer zahteva da oznacim podkategoriju koja ne postoji...
mnogo sam se smorio...![]()
Limundo:Namestili smo pre dvana CMS sistem za lakše ubacivanje podkategorija.
!van:/\ ah covece nemoj tako sitno zguzeno + u ovoj oblasti moras biti JAKO dobar i azurirati stranu ne dnevno nego na pola sata ako zelis da opstanes u moru ali bukvalno moru drugih istih/boljih/vecih/jacih...ima ih zaista mnooooogo koji rade vec godinama..
ne zelim da te obeshrabrim samo ...
ne znam koliko dugo radis ali sa stotinjak registrovanih clanova mislim da si tek poceo...
potrudi se ..zelim ti srecu..
!van:/\ ah covece nemoj tako sitno zguzeno + u ovoj oblasti moras biti JAKO dobar i azurirati stranu ne dnevno nego na pola sata ako zelis da opstanes u moru ali bukvalno moru drugih istih/boljih/vecih/jacih...ima ih zaista mnooooogo koji rade vec godinama..
ne zelim da te obeshrabrim samo ...
ne znam koliko dugo radis ali sa stotinjak registrovanih clanova mislim da si tek poceo...
potrudi se ..zelim ti srecu..
Raso100:http://www.cro-xp.org evo pa pogledajte