Sajtovi za ocenjivanje i komentare

Prvi vidim da je Joomla, a drugi? Nije sam HTML/CSS to se vidi, ima nekih plugin-a tako da pretpostavljam da je isto u pitanju neki free cms? :)

Ovaj drugi sam skinuo sa nekog sajta sa tim pluginima, CMS-ovima, templejtima...ali sam posle video da se plaća, u pitanju je Vivvo, e sad ne znam da li da ostavim sajt s tim CMS-om ili da prebacim na Joomla-u, WP itd.

Uzgred, ovo sam pravio neki test sajt od 0 - www.zona-fudbala.net/m96/. To je PHP/HTML a iz MySQL baze čita sadržaj.

Poslednja izmena:

Opisi ovo malo, nisam gledao kako je uradjen sajt jer vidim nesto sto mi jako smeta. Dao si do znanja da ti je sajt za filmove s prevodom a samo kacis trailere? Ogromna greska, imaces posetu ali neces zadrzati nijednog posetioca jer ce svako shvatiti da samo zelis nasilno da privuces ljude na sajt da bi ima brzo veliku posecenost, i to zakljucujem jer zelis da se obogatis preko adsense-a :)

Pa na tvom sajtu prvo uredi da bez obzira kako neko ukucava adresu sajta da li sa www ili bez otvara uvek isto, to se radi sa rewrite komandama u .htaccess fajlu u root folderu, a drugo opasno moraš poraditi na meta tagovima i opisu pogotovo glavne strane, trenutno ti H1 tag nije uopšte relevantan na sadržaj stranice, meta opis takodje nikako nije relevantan dok ključne reči ima ih previše i nisu sve adekvatne.

Sredi meta tagove, tacnije keywords, ponavlja ti se 4-5 puta isti tag, ili ostavi 1 stavi raznovrsne, npr: keramicar, keramika, kupatilo, plocice...
Inace lepa prezentacija, jednostavna sa malo javascript-a. Primetio sam da nemas nijedan h1 tag? To bi bilo pozeljno zbog google pretrazivaca.
Ako sam dobro shvatio u pitanju je neki template? Ili nesto drugo?

Mello da li si mislio na moj sajt www.vasstomatolog.net?Da li mogu da postavim na njega Ad sense reklame

Mozes postaviti adsense bez problema na tvoj sajt, ako imas vec nalog na adsense postavi, ne brini sto je mala poseta ali ni ne ocekuj zaradu brzo nego tek kad se poveca poseta :)
Posto je wordpress instaliran neki plugin za SEO i malo optimizuj sajt, nemas meta tagove i to je jako lose.
Ja ne vidim problem sa www, cini mi se da je sve u redu...

Brate jesi primetio da ti je u link uleteo i znak pitanja? Vidim da se reklamiraš na fejsu a još nisi ni dovršio sajt? Nikad nemoj da ostavljaš banere sa natpisima: Vaše mesto za reklamu. To je tako žalosno i govori sve, bolje reklamiraj nekoga besplatno dok ne stekneš izvesnu posećenost. Jer, šta je portal nego prodaja magle? Prema tome, budi dosledan do kraja i ubaci nešto za održavanje zuba, tečnosti za ispiranje...

Znaš šta je meni jedan dobar drugar rekao po završetku fakulteta? Nemoj da gubiš vreme, sve je već izmišljeno, nađi dobar dizajn i doradi za sebe. Sem toga, zar nije žalosno da jedan zubar koji mlati pare, dotična Marija, ne može da se otvori par stoja za dobru web prezentaciju nego joj muž pravi? Onda dobijam osećaj da ona koristi plombe sa buvljaka ili ih zajedno pravite u nekom buretu, ako me razumeš.
Pozdrav ;)

Poslednja izmena:
Brate jesi primetio da ti je u link uleteo i znak pitanja? Vidim da se reklamiraš na fejsu a još nisi ni dovršio sajt? Nikad nemoj da ostavljaš banere sa natpisima: Vaše mesto za reklamu. To je tako žalosno i govori sve, bolje reklamiraj nekoga besplatno dok ne stekneš izvesnu posećenost. Jer, šta je portal nego prodaja magle? Prema tome, budi dosledan do kraja i ubaci nešto za održavanje zuba, tečnosti za ispiranje...

Znaš šta je meni jedan dobar drugar rekao po završetku fakulteta? Nemoj da gubiš vreme, sve je već izmišljeno, nađi dobar dizajn i doradi za sebe. Sem toga, zar nije žalosno da jedan zubar koji mlati pare, dotična Marija, ne može da se otvori par stoja za dobru web prezentaciju nego joj muž pravi? Onda dobijam osećaj da ona koristi plombe sa buvljaka ili ih zajedno pravite u nekom buretu, ako me razumeš.
Pozdrav ;)

Ocigledno da dugo nisi u Srbiji, ovde je toliko losa situacija da ljudi nemaju para ni za hranu a kamoli za stomatologa. Nazalost nemaju svi para za kampanje i reklamiranje a moja supruga makar ima srece da joj suprug radi marketing. Mozda nije najbolji ali trudim se da bude bolji. Pozdrav

- - - - - - - - - -

Hvala Rade, primeni cu.

Nisu to nikakve provokacije već ozbiljan biznis koji treba maksimalno iskoristiti. Ciljna grupa nisu ljudi koji sami sebi vade zube kad zaboli al zato daju sve pare na auto. Stomatologija ima jako dobru perspektivu kao zdravstveni turizam i znam dosta ljudi koji to već rade ili su uključeni u taj krug. Ako sam misliš da ljudi nemaju para za zubara, koja je poenta tekstova koje si stavio na sajt? Misliš li da ljudi koji nemaju pare uopšte čitaju? Misliš li da posećuju internet? Znaš li koliko naših ljudi jednom godišnje dolazi nazad u Srbiju i popravlja sve zube upravo zbog visokih cena u inostranstvu? Razmišljaj malo vredi li uloženo, naročito u vreme robne razmene tj kompenzacije.

Evo jedan koji sam radio s drugom, Youth Hostel in Pula, pošto je smešten u staroj gradskoj jezgri, odlučili smo se na malo retro look!

Sjajan sajtić, prilagođen svim uređajima, dobro oblikovan za tu vrstu biznisa. Dodao bih jedino kontakte na socijalnim mrežama jer je tu najveća frekvencija posećenosti, reklamiranja, preporučivanja!
Obavezno snimiti video priloge soba, smeštaja, rive, nekih karnevala, fešti, plaža, restorana. Turisti to jednostavno usisavaju! Masa ih upravo dolazo preko youtubea!
Obavezni linkovi vozova, aerodroma, autobusa, vremenska prognoza jer su to prosto neizostavni elementi hostela!

Pozz ;)

Back