Sajtovi za ocenjivanje i komentare

Možda ali ovo bi bilo poslednje mesto u univerzumu na kome bih tražio mišljenje. Poenta je što ti se nakvači 300 programera stručnjaka sa svojim ETF idejama o pojmu lepog i funkcionalnog :)
Dobar sajt je onaj koji donosi lovu :)

Sve dok ne krenu da donose lovu, trazicu ovde misljenje...Cim krenu da donose lovu to znaci da vise ne treba da trazim misljenje nego da ga dajem ;)

Uskoro zavrsen moj prvi jumla sajt, iskoristio sam neki templejt, ali to nije vise ni slicno pocetnom templejtu, dosta sam koda promenio, dodao novih modula itd..
Untitled.jpg

apdejt

Untitled.jpg

Poslednja izmena:
Sajt za recepte za koktele, cist php, moj prvi sajt radjen cistim kodiranjem, izgled nije template nego sam sve u css-u namestao i tako...
Pogledajte, prihvatam sve kritike i sugestije, sajt je objavljen neki dan i jos uvek se sredjuje pomalo ali sad vec mislim da je spreman za normalno funkcionisanje i polako krecem sa ubacivanjem sadrzaja, tj recepata :)
Ako vam se svidi registrujte se, necu se ljutiti ;)
recepti-za-koktele.com

Sajt za recepte za koktele, cist php, moj prvi sajt radjen cistim kodiranjem, izgled nije template nego sam sve u css-u namestao i tako...
Pogledajte, prihvatam sve kritike i sugestije, sajt je objavljen neki dan i jos uvek se sredjuje pomalo ali sad vec mislim da je spreman za normalno funkcionisanje i polako krecem sa ubacivanjem sadrzaja, tj recepata :)
Ako vam se svidi registrujte se, necu se ljutiti ;)
recepti-za-koktele.com

sredi font, predlog - Serif...

Lepo uradjen sajt, dobar koncep i jako dobra ideja :) Samo se potrudi da svaki dan okacis nekoliko vesti, vidim da ima kategorija u kojima jos uvek nema nijedna vest, kao i "pozitivne misli" i "motivacija" :) samo mnogo truda, ideja je jako dobra, nemoj da zavrsi sve na smesnim slikama :) i po meni, nepotrebno si razdvojio bih crnu goru i srbiju, moglo je to sve da bude u "Balkan", mislim da je bolje jedna popunjenija kategorija nego 3 prazne :) I boje mogu malo veselije, ipak treba da je vedro, a ne sivo, lepo je ovako ali odskace od ideje sajta :)

ako nije problem da neko, bilo ko, proveri na kojoj stranici na google i yahoo pretrazi mi se nalazi sajt :D
samo kucajte "recepti za koktele" sajt je recepti-za-koktele.com
malo mi sumnjivo da mi je posle nekih nedelju dana sajt vec na drugoj str na google i prvoj na yahoo (iako sam brisao search history) pa bih da proverim samo na kojoj sam stvarno stranici :)
To je najosnovnija kljucna rec za moj sajt i izgleda da sam uspeo dobro da odradim SEO za pocetak :)

ako nije problem da neko, bilo ko, proveri na kojoj stranici na google i yahoo pretrazi mi se nalazi sajt :D
samo kucajte "recepti za koktele" sajt je recepti-za-koktele.com
malo mi sumnjivo da mi je posle nekih nedelju dana sajt vec na drugoj str na google i prvoj na yahoo (iako sam brisao search history) pa bih da proverim samo na kojoj sam stvarno stranici :)
To je najosnovnija kljucna rec za moj sajt i izgleda da sam uspeo dobro da odradim SEO za pocetak :)

Na drugoj si strani. Bices na prvoj bez problema

Ubaci korisne linkove aerodroma i bitnijih stvari u cg i du, mapu obavezno, dodaj galeriju sa nekim apartmanima i hotelima, dodaj galeriju vozila sa kojima raspolažete po cenama, ljudi vole i da plate, morate i jednu limuzinu da imate na raspolaganju. Ti ćeš verovatno posredovati, ne verujem da će se crnogorac javljati na mejl Možeš da odabereš jednog koji će biti na usluzi 0-24h smisli priču, turizam je beskrajna bajka :)

Back