Sajtovi za ocenjivanje i komentare

Naravno da jeste.

Sto se tice skripta, nema potrebe da se pronalazi tocak, kad su ljudi odavno mnoge svari vec uradili, treba ih koristiti (akom su free) i podesiti za svoje potrebe.

Druga je stvar sa dizajnom samog grafickog izgleda strane. Ne svidja mi se kad natrcim na sajt koji izgleda skoro isto kao neki drugi, samo malo preradjen.

Napravio sam sajt u frejmovima, sto inace ne volim, ali mi olaksava azuriranje posto se u php bas i ne razumem. Glavna stranica ima frejm u kome stoji jos jedan frejm. Sve to i izgleda OK osim sto se u Operi ti frejmovi malo "klimaju" gore-dole. U ostalim browserima nema problema. Ako moze neko da mi kaze kako to da resim. Probao sam sa raznim smanjivanjima i menjanjem dimenzija, ali ne vredi.

Sajt je: www.pixels.co.yu

zabranio si pristup folderu foto, ali ne treba to tako da radis preko cPanela nego preko .htaccess fajla.

Pogledaj folder DW extanzije, taj fajl se zove P7opResizeFix_11.mpx samo ga instaliraj i klikni na njega posle u DW i on ce da generise neki javascript sa kojim ni u Operi nece biti problema ;)

Pa bolje da jesi na svom domenu.posto si tek u pocetku predlazem ti da ga zakupis i udaris redirekciju na taj novi i da sve clanove obavestis o tom novom. Zasto je to bitno? Zato sto kad budes dostigao cifru od 10.000 korisnika ti ces dobijati ponude da taj domen prodas, a ako ostanes na poddomenu nekih amera ili negleza ti neces nikada dobiti tako dobru cifru kao sto bi je dobio da imas tvoj domen a to ti je samo 9$ godisnje ;)

loop:
2stvt
Upravu si to je izgleda samo za resize i reload, nije ono sto sam ja mislio da jeste.
A jesi li ti probao sa iframe ili obican frame?

2vuki3 Ovo jen eki template, nije los izbor ali obavezno menjaj slike i PNG u JPG :!:
Koristio sam IFRAME to mi nekako lepse izgleda od obicnih frejmova i lakse mi je za linkovanje kad dam ime frejmu. Onda mi lici pomalo na PHP sajt, bar sto se tice ucitavanja, kad se kreces kroz sajt ucitava samo ono sto se menja a ono okolo stoji. Brze radi.

1. Napravi menije da budu transparentne pozadine, ovako se vidi bela boja ispod
2. Fontovi su losi ,koristi neke lepse i manje fontove a nd ono H1, H2 itd..
3. Slicice sto se menjaju u sredini su pre svega lose pozicionirane a i ne deluju bas profesionalno. Nadji neke lepse, neke izgledaju kao da su crtane za strip
4. Malo repozicioniraj sadrzaj, nema potrebe za onolikim prostorom ispod naslova a iznad menjajucih slicica.

Cekamo sledecu verziju...

Back