Sajtovi za ocenjivanje i komentare

loop:
Kod nas budizam i marihuana nisu sastavni deo zivota, kod nas je to pravoslavlje i rakija , ali svako ima pravo na svoj izbor.

Ne kazem da je rakija manje stetna od marihuane ( i jedno i drugo je zdravo u umerenim kolicinama) ali nas narod je kroz vekove stekao imunitet prema alkoholi i onda se to i kroz gene prenosi a marihuanu srpski organizam ne moze da podnese tako dobro.
Ali to je vec druga tema, u svakom slucaju sajt je pocetnicki, onako osnovno samo...
Ne znam kakve su ti ambicije da bih ti dao neke savete :?
AMBICIJE? DA NAPRAVIM EXTRA SAJT ZA SVOJU SKOLU POSTO NIKO DRUGI NE ZNA.INACE SKOLA JE TEHNICKA.NE ZNAM KOJE LINKOVE DA STAVIM OSIM OBICNIH?IMAS LI NEKU IDEJU

jabukovo:

Iako nisam ljubitelj ni korisnik marihuane i tih sranja , moram priznati da je sadržaj dosta dobro urađen, jedino što slike nisu tvoje (http://www.concept420.com/how_to_roll_a_joint_spliff.htm) , ali to je OK,mada ni tekst nije tvoj (preuzeto sa brdo foruma i sajtova), ali i to je OK - lepo je imati sve korisne informacije na jednom mestu.

Iako dizajn sajta je vrlo prost, nije on bitan već sadržaj. Postoji veliki broj sajtova koji su siromašni u smislu dizajna, a puni dobrih informacija, kao ovaj tvoj.

Tako da samo napred i neka sledeći korak bude poboljšanje dizajna.

Srećno

dachahan:
AMBICIJE? DA NAPRAVIM EXTRA SAJT ZA SVOJU SKOLU POSTO NIKO DRUGI NE ZNA.INACE SKOLA JE TEHNICKA.NE ZNAM KOJE LINKOVE DA STAVIM OSIM OBICNIH?IMAS LI NEKU IDEJU

Pricaj sa ortacim, vise ljudi vise ideja. dosta njih nije kreativno ali zato ima extra ideje.
Uzmite digitalni fotoaparat i slikaje sve grafite u Vasem gradu a onda organizuj glasanje preko sajta, to je odlicno za marketing ;)

2salatica

Koja je ovo scripta u pitanju? Jel neka besplatna?
Ja sam instalirao webdate na www.loveonfirstsite.com nije losa ali je jako tesko izmeniti template pa cu uskoro da instaliram neku drugu.

2orepst

samo nastavi i slusaj iskusnije.Izbaci framove, oni na ovom sajtu nisu potrebni, a skrolanje levo desno nikako nije dozvoljeno.

Pogledajte Zodumil v3 jeste da ima 1,5 Mb dok se ucita ali stvarno vredi videti.
Naravno template je u pitanju :mrgreen:

Back