Sajtovi za ocenjivanje i komentare

Тренутно радим дизајн форума http://www.itfreaks.rs/ Има грешака око валидације али сам тренутно заузет приказивањем одређених табела из база и враповања унутар стилова због угоднијег прегледа и листања као и брзине ишчитавања, па имам у плану касније да радим финализацију кода.
Оно што ме интересује је ваша оцена приказа на овакав начин и сам дизајн генерално.

Ne znam sta bi ti rekao, ne bi da uvredim ni tebe a ni tog sto je radio sajt.. jako jako mrsavo sve to izgleda, dizajn skoro pa nula, navigacija ok, meta tagovi dal su bitni ili nisu ali odradjeni su, tabelarna struktura koda se u danasnje vreme skoro pa i ne radi vise ili se maksimalno izbegava, ona desna slika na pocetnoj stranici nigde veze, sto se pretrazivaca tice jedan mrtav sadrzaj koji ukoliko ne ubacite neki blog ili nesto sto ce stalno da se azurira nece doneti neku posetu da ne kazem nikakvu.. sve u svemu ovaj sajt ako je naplacen uopste ne bi trebao da kosta vise od 20-30 eura mozda je i to previse.

Eto nadam se da nisam nikog uvredio samo moje misljenje, u svakom slucaju sajt radi to je najbitnije :)

Sve si dobro rekao... da je 2004 moglo bi da prodje
Preterao si za cenu.. 20 eura je ipak malo, iako je lose. Neko se tu ipak malo mucio. Ja bih dao 100 eura, red je ...ali to gornja granica.
Mada sam siguran da ste vi ovo dobili free, nekako mi tako deluje. Znam te male firme, plate sitno ili dobiju free a onda se posle cude gde im se dede kvalitet.
Zika Pavlovic je to lepo rekao: "Plati pa klati"

Voleo bih da cujem predloge mada ce i ocena dobro doci ...

www.funtours.co.rs i ako nhe trazim pevise,
www.summerbyclick.com

Zahvaljujem unapred

funtours - ne otvara mi uopste stranicu

summerbyclick- dizajn 2/10, mala slova jako tesko citljiva pocetna stranica, ako je u pitanju turisticka agencija zasto nema lepih slika destinacija, hotela itd... meta tagovi uopste nisu odradjeni zapravo sve je utrpano u title tag.. url adrese nisu uradjene kako treba, sve u svemu SEO je ocajan i plasim se da ce vam poseta koju vam donese pretrazivac biti ravna nuli a to vam je najbitnije za posao jer cemu i takav sajt kakav jeste ako nema posete.

moj savet je redizajn sajta sa lepim slikama i obavezno da se odradi optimizacija za pretrazivace.

pozz i nadam se da nisam bio previse kritican :)

Back