Sajtovi za ocenjivanje i komentare

Voleo bih da čujem vaše mišljenje o portalu/agregatoru vesti - http://www.media1.rs/

Reč je o naprednom, kako mrzim tu reč :))), agregatoru vesti, koji pored uvek najnovijih informacija nudi i mogućnost filtriranja vesti po kategorijama, podkategorijam, temama, mestu i važnosti. Pomoću filtera se može doći do veoma zanimljivih informacija poput:
Vesti iz Premijer lige,
Dešavanja na Kosovu,
Vesti iz Svetske ekonomije,
Partizana,
Zvezde
ili bilo koje druge kombinacije kategorija, regiona i važnosti informacija.

Pored toga, možete birati preferirane izvore, redosled kategorija, pratiti zanimljive galerije, čitati na današnji dan, smejati se najčitanijim vestima (Toše je živ!), temperatura, kurs, bla, bla, bla

Dakle, kako vam se čini? Da li vam deluje kao sajt na kome bi pratili vesti i dešavanja svakodnevno?
PS Imajte u vidu da se dosta stvari još uvek razradjuje i doradjuje...

Nesto jako cudno kod ovog sajta domen selidbe.be ciji je domen .be?

Nije nas to bi bilo kao da neko uradi sajt za Srbiji i stavi domen .hr prvo nema logike, drugo Google domen .be pre prikazuje na google.be dok na rs ne bas....

Za srpske sajtova treba ici domeni .co.rs i .rs kao i com, net, biz, info...

Evo sta je rekao jedan od celnika Google uzeti domen druge drzave je isto kao napraviti sajt na jeziku te drzave i ocekivati kupce ....

Sajt kao sajt da ne pricam puno o tome... Ali Seo nije najbolji moze da se uradi dosta... Ali opet .be domen veliki hendikep za seo...

Evo i ja da se reklamiram ali i da poslusam vase misljenje, ocene, kritike bla bla... www.moj-predlog.iz.rs sajt je radjen u wordpress-u free host free domen (*** dok se kinta ne skupi, jebena je ova zima) sajt je za kladionicare ali nisu dojave i te fore nego da ljudi ostavljaju svoje predloge tj sta bi oni igrali, ostali mogu to da komentarisu, lajkuju, dislajkuju... ima i glasanje 1x2 za utakmice...uostalom pogledajte pa recite sta mislite :) sajt sam uradio za nekih 10 sati (trebalo i provalit taj wp) i danas ga "pustio u promet" pa zato nema mnogo postova i glasova....uglavnom, da ne smaram vise, ocekujem vase komentare :)

Занима ме Ваше мишљење о сајту на коме радим већ неко време http://www.botanicar.com/ свако коментар је добродошао.
Dobro si uklopio tematiku i template, dizajn mi se svidja, linkovi narocito (menu). De si nasao template? Po source codu kontam da je template, ne bitno koliko si menjao ili ne.

Nije loše. Reklama je možda iritantna jer je suprotne boje od boje pozadine.

slazem se i za to, ad sense mozes podesavati boje, iskoristi to, i statistika pokazuje da reklame bolje prolaze ako su neprimetne (bar sto se tice ad sense) uklopi tako da ti je boja pozadine ista kao i pozadina sajta, linkovi da su slicni kao na sajtu, teks... Tako ljudi nece kontati da su te reklame tu da bi se klikale i vece su sanse da kliknu ljudi, ovako udju vide kako reklama bode oci i pomisle "ovaj zeli da se obogati na moj racun, e pa nece moci" :D

Back