Sajtovi za ocenjivanje i komentare

eagles.iz.rs

Sajt i forum klana Eagles[SRB]. Verovatno nas najbolji klan u igri CrossFire. Nije zafrkancija, ako imate neke ozbiljne komentare i sugestije kako da se poboljsa ovo sto je u tako-reci beta fazi, bilo bih zahvalan. Inace bolje stojim sa kodovanjem nego sa PS... :) tako da ako mi je nesto promaklo to je verovatno zbog IE6 jer sam svasta morao da ispravljam.
Dakle voleo bih cuti komentare pravih dizajnera vezano za graficki deo ali i za funkcionalnost. :)

Hvala.

@domacin_uzice
Meni se dizajn jako svidja. Kod je prilicno cist. Mislim da bi mozda bilo bolje da se adresa strane zavrsava sa .php ili .html , tj. da ne ostaje na "direktorijumu". (.htaccess)

Ne, nisam ja dizajner, nesto drugo je moja profesija.

A ovde kako vidim nema dizajnera/programera. Ili ih ima a slabo listaju ovu temu. Kazem to zato sto sam na jos par foruma isto pitanje postavio i poseta sajtu za prvi dan je bilo 20-30 sa svakog, a sa ovog foruma ukupno 6 do danas (znaci 4 dana).
Napisao sam jedan post na forumu igre tako da verovatno nije svih 6 sa ove teme.

Nema veze, svakako je u pripremi drugi dizajn tako da postojeci nema potrebe da se komentarise.

Pozdrav.

http://licnasamoizgradnja.com/

Ovako, hteo sam sajt(blog) o ličnom razvoju na srpskom jeziku... međutim, vremenom sam shvatio da želim da bude i na engleskom :lol:

Na srpskom želim jer ni jedan slični blog ne postoji. A na engleskom želim kako bih uticao na veći broj ljudi, i jer tako mogu zaraditi, ako odlučim da zarađujem uz pomoć ovog sajta.

E tu nastaje problem, kako to uraditi? Da li napraviti odvojene sajtove? Za sada sam rešio da eksperimentišem tako što ću postavljati sadržaj i na srpskom i na eng. istovremeno.

Pogledajte sajt i recite mi da li mislite da je to bila dobra odluka istovremeno uskladiti sajt za dva jezika? Zanima me tuđe mišljenje... ne kažem da ću vas poslušati :lol:, ali me zanima. Da li mislite da bih nešto mogao dodati, oduzeti?

http://licnasamoizgradnja.com/

Ovako, hteo sam sajt(blog) o ličnom razvoju na srpskom jeziku... međutim, vremenom sam shvatio da želim da bude i na engleskom :lol:

Na srpskom želim jer ni jedan slični blog ne postoji. A na engleskom želim kako bih uticao na veći broj ljudi, i jer tako mogu zaraditi, ako odlučim da zarađujem uz pomoć ovog sajta.

E tu nastaje problem, kako to uraditi? Da li napraviti odvojene sajtove? Za sada sam rešio da eksperimentišem tako što ću postavljati sadržaj i na srpskom i na eng. istovremeno.

Pogledajte sajt i recite mi da li mislite da je to bila dobra odluka istovremeno uskladiti sajt za dva jezika? Zanima me tuđe mišljenje... ne kažem da ću vas poslušati :lol:, ali me zanima. Da li mislite da bih nešto mogao dodati, oduzeti?

Obzirom da ti je sajt u Worpress-u, a vidim da postove nisi stavljao u kategorije, mogao bi da postaviš SRPSKI i ENGLESKI kao dve glavne kategorije i negde u vrhu postaviš linkove ka njima.

Back