Sajtovi za ocenjivanje i komentare

VictorySun:
Hackers, koje se to stvari na sajtu moraju uraditi u frejmu :?

sajtovi sa bash mnogo strana.Evo skoro sam naleteo na neki sajt o delovima za automobile i on je sastavljen od tri frejma.
Jedan u vrhu gde je neka poprilicno velika grafika kao header , zatim sa leve strane jedan frejm gde je meni, onako poprilicno veliki i ostalo je 3 frejm gde se otvara sadrzaj kad kliknes na nesto iz onog levog frejma gde je meni.
I takav sajt se mnogo brze, jer zamisli koliko bi vremena trebalo da svaki put ucitava i header i levi meni.
Meni su takvi frejmovi potpuno opravdani.

@loop
Hmmm, i meni u operi ne otvara kako treba, mozda treba da stavim najnoviju verz. opere, kod mene nema intro-a, samo paprika i posle crno, ali se kasnije ucita strana.Loop probaj sa Firefox-om ili Explorerom.

Ej, a kazite mi kako kod vas funkcionisu loaderi, ja kad otvaram strane nekad nema nista pa se tek pojavi posle ucitanih 63%, a kod druga radi savseno, tj. od 1%.Zanima me kako kod vas otvara.I da, dajte neku sugestiju po pitanju sadrzaja.

Nije lose, nije lose, prilicno dobro.Jedino ona grafika mora da se prilagodi plavoj pozadini, ono goolgle i msn vide se nepotrebna belina kao i kod brojaca isto.
Zatim strana se skrola levo i desno sto je nedopustivo i iznad google logo ima nepotrebna praznina.

Google cu srediti, a MSN nemogu, a da ne izgubim animaciju (ako neko zna program kako da to odradim, nek javi).
Skroluje ti levo-desno? Koristis 800x600 rezoluciju? Nije predvidjen za tako nisku rezoluciju.
Praznina iznad Google-a ce biti popunjena uskoro, cim dobijem ideju sa čim...
Hvala na kritikama.

Da, znam to, samo ne znam koj program da iskoristim za to (osim Photoshopa).
I sa logoom pogodka sam imao sličan problem, a pogotovo sto je pozadina gradient...
Nego, kako da sredim da mi ne podvlaci linkove u Operi i firefoxu, jer me nervira to, i kvari izgled stranice?
A sto se tice skrolovanja, sad sam probao u Operi, ne desava mi se to! Siguran si da je do stranice?

Pedja Kovacic:
Ja ne znam šta je to ''ukradeno'' na mojim stranicama, baš bih volio znat.

Ma strana je super, a srpska slova nisu potrebna ionako je jos Vuk Karadzic zadnji napisao Srpski Recnik, pa neznam zasto bismo mi sad forsirali nesto sto neki nevide ili vide kao brljotine, za to je kriva Srpska akademija nauka i Matica Srpska, i bolje bi im bilo da nesto urade za pocetak da napisu novi Srpski Recnik nego sto brane slobu,

Samo ti ostavi tako, ja ni na jednoj svojoj strani nestavljam kvacice, iz gore pomenutog razloga, nevidi ih svako, o cirilici da ne govorim!

to je moj odgovor i protest na HALJKAV RAD SRPSKE AKADEMIJE i Matice Srpske!

Back