Šah - mečevi

• Začetnik teme Začetnik teme pikax
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Karta za početak turnira.Očekujem da oni koji budu vodili crne figure imaju procentualno više uspjeha.

horoscope-chart5-700__radix_2-5-2023_19-00.png

Nije ti tačna ova prognoza ali svakako čestitke na ubedljivoj pobedi-
Karta za početak turnira.Očekujem da oni koji budu vodili crne figure imaju procentualno više uspjeha.

Pogledajte prilog 1335378

Просечан рејтинг1518
Број одиграних партија28
Победе као бели44%
Победе као црни41%

opet mi se dešavala stara boljka sa gubitkom fokusa. Ali ako, tako mi i treba.
Pa to svi imamo, bude trenutaka kad nemaš ideju koji potez odigrati ili budeš neodlučan i onda opališ blunder, ja protiv Žarka zabijam kraljicu u ćošak pa to ne radi niko i onda kasnije gurnem pijunca i oslobodim mu zver i gotova partija na brzinu a protiv Bodrija jbt onaj beli lovac mu tako neprirodno stajao i opet mu nisam ništa mogao, baš te takve stvari izbae iz fokusa

Pa to svi imamo, bude trenutaka kad nemaš ideju koji potez odigrati ili budeš neodlučan i onda opališ blunder, ja protiv Žarka zabijam kraljicu u ćošak pa to ne radi niko i onda kasnije gurnem pijunca i oslobodim mu zver i gotova partija na brzinu a protiv Bodrija jbt onaj beli lovac mu tako neprirodno stajao i opet mu nisam ništa mogao, baš te takve stvari izbae iz fokusa
U mom slučaju - krenem da razmišljam o nečem drugom i vučem poteze na autopilotu. To sam radio protiv prenosica por i pikax. Ti si me nadigrao bez toga.

Back