prenosilac por
Primećen član
- Poruka
- 976
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mogla si i 5+3 da i to probamo,a i za nas sa sporim prstimaLINK ZA TURNIR :
https://lichess.org/swiss/iToPXq5q
pa sad...ajde da ti ne kvarim raspoloženje

sve smo mogli mi ...mogla si i 5+3 da i to probamo,a i za nas sa sporim prstima![]()

za 8 minutaOdbrojava da počinje za oko 25 min .
?
Karta za početak turnira.Očekujem da oni koji budu vodili crne figure imaju procentualno više uspjeha.
Pogledajte prilog 1335378
| Просечан рејтинг | 1518 |
|---|---|
| Број одиграних партија | 28 |
| Победе као бели | 44% |
| Победе као црни | 41% |

Budem vežbao malo opet, ispo iz forme kad me je i Badri imao onda znaš kolko je sati.@Čimbenik , pao si dečko. Gud filing .![]()
Pogledao sam partiju i sad ću da plačem.Budem vežbao malo opet, ispo iz forme kad me je i Badri imao onda znaš kolko je sati.
Pozz ode gledati moj Partizan, pusa!!
Budemo, sutra ako hoćeš na chess com, samo plašim se da me nećeš početi šajbati, sve si bolji i bolji@Čimbenik, moramo odigrati revanš.
Važi, ne brini se, danas ti samo nije bio dan.Budemo, sutra ako hoćeš na chess com, samo plašim se da me nećeš početi šajbati, sve si bolji i bolji![]()
Pa to svi imamo, bude trenutaka kad nemaš ideju koji potez odigrati ili budeš neodlučan i onda opališ blunder, ja protiv Žarka zabijam kraljicu u ćošak pa to ne radi niko i onda kasnije gurnem pijunca i oslobodim mu zver i gotova partija na brzinu a protiv Bodrija jbt onaj beli lovac mu tako neprirodno stajao i opet mu nisam ništa mogao, baš te takve stvari izbae iz fokusaopet mi se dešavala stara boljka sa gubitkom fokusa. Ali ako, tako mi i treba.
U mom slučaju - krenem da razmišljam o nečem drugom i vučem poteze na autopilotu. To sam radio protiv prenosica por i pikax. Ti si me nadigrao bez toga.Pa to svi imamo, bude trenutaka kad nemaš ideju koji potez odigrati ili budeš neodlučan i onda opališ blunder, ja protiv Žarka zabijam kraljicu u ćošak pa to ne radi niko i onda kasnije gurnem pijunca i oslobodim mu zver i gotova partija na brzinu a protiv Bodrija jbt onaj beli lovac mu tako neprirodno stajao i opet mu nisam ništa mogao, baš te takve stvari izbae iz fokusa
HvalaNije ti tačna ova prognoza ali svakako čestitke na ubedljivoj pobedi-
Просечан рејтинг 1518 Број одиграних партија 28 Победе као бели 44% Победе као црни 41%
Plači. Ne smeš da brzašPogledao sam partiju i sad ću da plačem.
Pa ja nisam video da mogu da ti uzmem kraljicu, samo sam video da mi otišla kraljica i tu mi pao mrak, iznervirao se i odmah predao.
A verovatno bih te dobio, imao bih figuru više.
jednom sam imala , pa ništa posebno , ali oni su toliko ukinuli treninge tipa problema , dok su na ličesu apsolutno dostupni u beskraj . Jačih igrača ima na chesscomu , ali su truli kapitalistiDa li neko od vas na chess.com ima premium account? Placa se nesto tipa 220din mesecno. Mozda bih ga uzeo jednom...
Da. Onda bolje da koristim lichess za trening. Iako vise volim chess.com.jednom sam imala , pa ništa posebno , ali oni su toliko ukinuli treninge tipa problema , dok su na ličesu apsolutno dostupni u beskraj . Jačih igrača ima na chesscomu , ali su truli kapitalisti