- Poruka
- 13.394
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
javi se kad budeš 2k pa možda zaigramo ePad je normalan .Rejting. Evo me muku mučim na chesscomu pala sam na 1500 i nešto za trenutak , pa rekoh : Ma daj...popela se na 1600 i nešto , 1700 mi nije nikakav problem ali dostići 1820 što držim kao rekord pa biće pakleno.
ova prva ti je fišer i talj level, oduševljen sam
ufffff, jako jako dobro, strava!!!!!
Hahhahh,stvarno mi je Talj kao igrač neki davni model po kom sam se trudio da vodim partiju.Iako sam svjetlosnim godinama daleko od tog nivoa.Ali taj pristup da zamisliš protivnika na tempu 3+0,a posrbno 1+0 je zahvalan za upotrebu.ova prva ti je fišer i talj level, oduševljen sam
a to kako kidaš u tako kratkim partijama je posebna priča. bravo!Hahhahh,stvarno mi je Talj kao igrač neki davni model po kom sam se trudio da vodim partiju.Iako sam svjetlosnim godinama daleko od tog nivoa.Ali taj pristup da zamisliš protivnika na tempu 3+0,a posrbno 1+0 je zahvalan za upotrebu.
Kad ću ja da igram ovako i zašto nikad. : (
Hvala.Ali imaš da vidiš na pretek današnjeg materijala u smislu kako ne treba igrati.Mislim da sam danas proveo na lichess preko 10 sati.Ludilo.Kad ću ja da igram ovako i zašto nikad. : (
Lepe partije, svaka čast.
Moraću malo da proučim tvoje partije, da vidim mogu li da naučim nešto.
Uvek.piki jer si udata

Igraš skoro kao ja . Nauči malo bolje pa ćemo odigrati koju

Bolje da si me umlatila ti večeras nego ova internacionalna ekipa.Igraš skoro kao ja . Nauči malo bolje pa ćemo odigrati koju
Šalim se , izazivam te da odigramo jednu seriju bulet+ blic .
Sa zadovoljstvom,samo da me prođe ovo dno od raspoloženja za igru.Baš ne znam šta je u pitanju.Valjda sam igrajući satima i jučw i danas osjetio zasićenje igrom.Bez svježne totalnoizazivam te da odigramo jednu seriju bulet+ blic .
Javi ...Sa zadovoljstvom,samo da me prođe ovo dno od raspoloženja za igru.Baš ne znam šta je u pitanju.Valjda sam igrajući satima i jučw i danas osjetio zasićenje igrom.Bez svježne totalno
Hoces li partiju?Javi ...
igraćemo bulet 1+1
Good for you

Lepo od njega što ti je poklonio damu.
igramo , nema problemaLepo od njega što ti je poklonio damu.
Meni se igra samo protiv pikax i to na chesscom.
kad budeš želela reciigramo , nema problema