gost 439576
Iskusan
- Poruka
- 5.908
Nije, pokidala bi nas.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vjerujem da jeste.Ostaje još pitanje ko je ona na A, da li je sunčana ždraka.
U njoj čuči pravi šampion.Cestitke na bronzi.![]()
Možemo neki put, ne moramo samo kad je turnir.Meni je krivo sto nisam odigrao sa krompirom i Badrijem.
NaravnoMožemo neki put, ne moramo samo kad je turnir.

Čestitam pobedniku.
A ja bolje da ne igram više. : (
za 10evrica ja pustam...kontakt na ppma daaaaj bre.
pa igramo se ... nije vazno pobediti vazno je biti na tabeli iznad tebe![]()

Esil dobio koju?? Protiv mene si se dobro otvorio, nisam mogao napast, sve sam išao na pijunca više.Čestitam pobedniku.
Tako sam i ja razmišljao a onda sam shvatio da hoću da igram zato što volim šah a ne zato što ću da osvojim turnir.Čestitam pobedniku.
Jesam, ali loše sam igrao, sa tobom sam najbolje igrao, posle prilično loše.Esil dobio koju?? Protiv mene si se dobro otvorio, nisam mogao napast, sve sam išao na pijunca više.
Btw ne verujem da je Alek Ždraka a i da je onda se sprdala ili igrala pijana
To je jedan koji je žrtvovao pobjedniku dva konja.Znam ga lično.Boldvin![]()
a ko je zarko9 ?
Hiljadu odsto da je Ždraka.Pogledaj kako je igrala s Trumanom i ostalima.Remi sa MiM takođe.Ozbiljan previd protiv mene ali to jeste Ždraka.Esil dobio koju?? Protiv mene si se dobro otvorio, nisam mogao napast, sve sam išao na pijunca više.
Btw ne verujem da je Alek Ždraka a i da je onda se sprdala ili igrala pijana
NaprotivU njoj čuči pravi šampion.
Da se nagrade dodjeljuju ona bi bronzu samo bacila demonstrativno![]()
Moja pobeda protiv te osobeHiljadu odsto da je Ždraka.Pogledaj kako je igrala s Trumanom i ostalima.Remi sa MiM takođe.Ozbiljan previd protiv mene ali to jeste Ždraka.
Pobjeda u onoj završnici top na njenog topa i pješaka?Ili sam pomiješao partije.Moja pobeda protiv te osobe