pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 38.667
Mnogo zanimljivosorry nema sanse
tad pratim NFL![]()

Umeće da igraju i bez tebe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mnogo zanimljivosorry nema sanse
tad pratim NFL![]()

@snowtrooper @NEzgodan@pura moca , @asketa ,@Guede @bmaxa @The Graeat Gatsby , @Baudrillard može u nedelju oko18 ?
Ne znam ima li još nekog da sam propustila?
drugi put rado.Mnogo zanimljivo
Umeće da igraju i bez tebe![]()
Snimi utakmicu.Pusti ih u pozadini.Ionako ćemo da te ubijemo ,možeš slobodno da pratišdrugi put rado.
recimo svaki radni dan posle 22 ja mogu
što da snima? Ako ima SBB, a verujem i ostali to nude, može gledati na bilo kom kanalu do nedelju dana unazad bilo štaSnimi utakmicu.Pusti ih u pozadini.Ionako ćemo da te ubijemo ,možeš slobodno da pratiš
Imam utisak da nije to baš konačno NE.Kako god odlučiš , bilo bi lepo i zanimljivo da nas je što više. Neće biti vremenski dugo ,sat vremena.kako da ne..ja sam sah igrao poslednji put pre 20 godina..doduse pobedio sam
i rekoh..dosta od mene![]()

Nedelja 18-19h je idealno vreme za turnir.Nedelja oko 18 h
Pogledacu ja kad budem kuci. Ovde na poslu mi blokirani sah sajtovi.ono kad postavim 3-4 meča odigrana i niko ne pogleda. Plaky![]()
Hiperaktivan siono kad postavim 3-4 meča odigrana i niko ne pogleda. Plaky![]()
vala jesam. vrlo vrlo hiperaktivanHiperaktivan si
Pogledaću
Nemoj to da igraš.Ne navikavaj sepobedio sam sa trol otvaranjem. ok, protivnik je bio loš ALI, uništio sam sebi rokadu
https://lichess.org/uP6gZdtK7fQ2

hteo sam protiv tebe šale radi, da te iznenadim, ali sam morao vežbati maloNemoj to da igraš.Ne navikavaj se![]()
@pura moca , @asketa ,@Guede @bmaxa @The Graeat Gatsby , @Baudrillard može u nedelju oko18 ?
kakva je nagrada za najgoreg@pura moca , @asketa ,@Guede @bmaxa @The Graeat Gatsby , @Baudrillard može u nedelju oko18 ?
poniženjekakva je nagrada za najgoreg
a ždraka?

Moze a sta?@pura moca , @asketa ,@Guede @bmaxa @The Graeat Gatsby , @Baudrillard može u nedelju oko18 ?
E pa kad svi ucestvujete, u inat cu i ja. Sve cu vas potepati xDMeni odgovara ako se ne napijem pre toga
Cilj je ne biti gori nego Bau![]()
Jaka scena.
Tu su svi.kakva je nagrada za najgoreg
a ždraka?