Šah - mečevi

• Začetnik teme Začetnik teme pikax
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ali da sam zaebana , jesam :lol:
kako nisi. sada ću imati više samopouzdanja. plus smo ti ija stalno na french i polako pamtimo greške jedno drugom. opipavamo puls šta bi moglo drugačije da prođe. kasnije sam kao beli probao polish opening ali nisam ga izučavao nešto i vrlo brzo fejlao. pa prešao na london system u narednoj.
Dobio sam jednu,i to prvu koju sam odigrao sa njom :P
jepse :D

bio si stvarno dobar, posmatrala sam partije
Piksi je blanderovala bezveze ali svaka ti čast što si to iskoristio na najbolji način... sjajno si igrao
ali moram da dodam da nisam skoro gledala lepšu pobedu/igranje od one druge partije u kojoj te je pobedila... igrala je kao Karlsen :heart:
1666048872399.png

hvala puno,, podrška znači. ne znam zašto sam igrao večeras bolje nego ikada. valjda zato što sam prvi put rešio da razmišljam umesto da vučem poteze samo da bih povukao xD

svakako njoj svaka čast. uvek je zadovoljstvo igrati protiv nje jer znam da se mora dati sve od sebe :D

kako nisi. sada ću imati više samopouzdanja. plus smo ti ija stalno na french i polako pamtimo greške jedno drugom. opipavamo puls šta bi moglo drugačije da prođe. kasnije sam kao beli probao polish opening ali nisam ga izučavao nešto i vrlo brzo fejlao. pa prešao na london system u narednoj.

jepse :D
samopouzdanje je bitno, kao u svakom sportu ... msm nema se sta izgubiti, osim partije :D

bio si stvarno dobar, posmatrala sam partije
Piksi je blanderovala bezveze ali svaka ti čast što si to iskoristio na najbolji način... sjajno si igrao
ali moram da dodam da nisam skoro gledala lepšu pobedu/igranje od one druge partije u kojoj te je pobedila... igrala je kao Karlsen :heart:
dođe magnus i analizira gejm i u fazonu "You call this chess.. plebs" :mrgreen:

Back