pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 38.832
Moram ja da spremim nešto drugačije . Makar početak . Posle ionako improvizujem.Eto,sad ekipa koja bude igrala zna koja otvaranja da spreme.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moram ja da spremim nešto drugačije . Makar početak . Posle ionako improvizujem.Eto,sad ekipa koja bude igrala zna koja otvaranja da spreme.
Mislio si ...gotova je. A ono...međutim.Ma pravi si klan,praviš sačekuše jbt![]()

zato što nisam vešt u šahu. potrebno mi je vreme da mislim, da posmatram tablu. 1min gejm je za profesionalce. ne znači mi ništa da vučem poteze nasumično.Što vam je frka da igrate bulet ?Opustite se
Hvala ti što si pristao da odigraš bulet.Eto,sad ekipa koja bude igrala zna koja otvaranja da spreme.
Koje drugarice, ima jos neka osim tebe na temi?Drugarice,drugari ,može.Igraćemo u 3 kategorije.Bulet,blic,Rapid.Bez zaebancije.I da bude fer plej.
Putujem sutra .
Ima. Sunčana Ždraka.Koje drugarice, ima jos neka osim tebe na temi?![]()
oćemo partiju?Ima. Sunčana Ždraka.![]()
hajde jednuoćemo partiju?
Dobar si bio ...šta tu ima da se priča .Pa nisam ja velemajstor...polako...bićune mogu svojim očima verovati da sam dobio 2 gejma protiv tebe![]()
ni sam ne znam kako sam dva puta dobio, treći ne računam, ono ti je miš proklizaoDobar si bio ...šta tu ima da se priča .Pa nisam ja velemajstor...polako...biću![]()
sad mogu mirno da spavam jer niko nije uspeo do sada (osim ždrake) da te dobije. sad se mogu hvalitinapravi roštilj sad i proveseli se![]()

ma kako nije , Truman takođe više puta , Guede , Prenosilac poruka , ali Ždraka i Truman ubedljivo.sad mogu mirno da spavam jer niko nije uspeo do sada (osim ždrake) da te dobije. sad se mogu hvaliti![]()
![]()
ovo mora da se objavi
@bmaxa dobio sam pikax 2 puta. i ona mene. naravno, pre toga me je dobila puno puta. ali sam i dalje u šoooku.
najbolje veče

pihma kako nije , Truman takođe više puta , Guede , Prenosilac poruka , ali Ždraka i Truman ubedljivo.

Dobio sam jednu,i to prvu koju sam odigrao sa njompih
ali nema veze, bitno da bmaxa nije![]()
![]()
![]()