- Poruka
- 86.572
Super ti je tema! Jos kad pobedim jednoooom bice iKada sam otvorila ovu temu nisam ni sanjala da ipak imamo toliko ljubitelja šaha . Prijatno sam iznenađena .

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Super ti je tema! Jos kad pobedim jednoooom bice iKada sam otvorila ovu temu nisam ni sanjala da ipak imamo toliko ljubitelja šaha . Prijatno sam iznenađena .

HoćešSuper ti je tema! Jos kad pobedim jednoooom bice i![]()

dičim se tobomŠalim se !
Igraćemo sporiju sledećeg puta

daj link.Gospodo, spreman sam za akciju!
ja sam igrao sa pikax. Dobra je. Igrala je french defense. Držao sam se i onda otišla koncentracija. A nisam igrao 2 godine. Ali opet, to ne umanjuje njenu zasluženu pobedu. Odlično igr.aI ja sam amater. Koliko vidim najopakiji igrač ovde je Sunčana ždraka. Jesu li igrali pikax i ždraka? Ko je od njih dvoje bolji?
Zdraka je najbolja mozda kao ti.I ja sam amater. Koliko vidim najopakiji igrač ovde je Sunčana ždraka. Jesu li igrali pikax i ždraka? Ko je od njih dvoje bolji?
Bolja je od mene.Zdraka je najbolja mozda kao ti.
Niste dovoljno partija odigrali.Bolja je od mene.
Voleo bih da je to istina.Niste dovoljno partija odigrali.
Na chess.com poeni nisu nikakva orijentacija, lik koji je trebao da izgubi da mu dam damu viska,Voleo bih da je to istina.![]()

Kako je on uopšte varao? Ne kapiram kako je moguće varati danas?Ne znam baš...ja bih rekao da jesu dobra orijentacija za ljude koji su igrali više od 50 partija. Osim varalica kao Niman![]()
Varao je online, a kako je uživo ne zna se...još uvek.Kako je on uopšte varao? Ne kapiram kako je moguće varati danas?
Ih problem pustis komp sa strane i samo odgovarasKako je on uopšte varao? Ne kapiram kako je moguće varati danas?