- Poruka
- 74
anonimni.registrovani ili anonimni ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
anonimni.registrovani ili anonimni ?
Ko je bio beli?
Istekne...
Izgubiće beli...opet na sat, minut i nešto do..
Ja sam bila beliKo je bio beli?
Meni je malo 5 minuta...
Jel brzopotezni šah isti ozbiljnom šahu?
Ja sam amater...
Ti si bila crniJa sam bila beli

I ja sam amater , imaš sve varijanteKo je bio beli?
Meni je malo 5 minuta...
Jel brzopotezni šah isti ozbiljnom šahu?
Ja sam amater...
u našoj da , mislim da je pitao za prvu partijuTi si bila crni
Aha. moja greška.u našoj da , mislim da je pitao za prvu partiju

To ja igram . Tako mi nekako logično da se branim, ali nisam pročavala slabosti , prednosti i druge varijante pa me svaki teoretičar može dobiti .Interesantno je da si igrala french defense, bar to igram kao crni.
Ja sam proučavao teoriju, ali kada ja igram, ne kada napadam nekoga kao sa belim. Nikada nisam voleo sa belim da igram. Pre sam igrao neko otvaranje koje sam zapamtio u prste, ali sve zaboravio posle godina neigranja. Evo, sad sam igrao sa tobom posle 2 godine neigranja. NištaTo ja igram . Tako mi nekako logično da se branim, ali nisam pročavala slabosti , prednosti i druge varijante pa me svaki teoretičar može dobiti .

Kao crna sam dosadna i bogme napadam beskompromisno , kao bela se malo više razigramJa sam proučavao teoriju, ali kada ja igram, ne kada napadam nekoga kao sa belim. Nikada nisam voleo sa belim da igram. Pre sam igrao neko otvaranje koje sam zapamtio u prste, ali sve zaboravio posle godina neigranja. Evo, sad sam igrao sa tobom posle 2 godine neigranja. Ništa
Igrala si dobro, da. Meni je koncentracija popustila, nisam ni imao neke ideje šta da igram, vukao figure manje više na prvu, bez nekog plana.Kao crna sam dosadna i bogme napadam beskompromisno , kao bela se malo više razigram
Sa tobom sam , čini mi se igrala lepo , smireno

I to može da bude taktika , čekaš protivnika da pogreši . Mislila sam da će biti remi , ali napravio si taj previd.Igrala si dobro, da. Meni je koncentracija popustila, nisam ni imao neke ideje šta da igram, vukao figure manje više na prvu, bez nekog plana.
Uglavnom se završi remijem kada traje 50+ poteza. Ali mi nismo profesionalciI to može da bude taktika , čekaš protivnika da pogreši . Mislila sam da će biti remi , ali napravio si taj previd.
Pusti mene , ja igram stalno , nisi igrao 2 godine

Nismo.Uglavnom se završi remijem kada traje 50+ poteza. Ali mi nismo profesionalci
zezaj , zezajJuče neko reče da je francuska odbrana loša.
Ali kada je pikax igra...

Prebrzo je to za mene. Evo i sada mi je bilo brzo. Van forme samNismo.
Ja obično igram blic 3 minuta bez dodatka ili bulet 1+1 sekunda

magnus je isto rekao da je loša.Juče neko reče da je francuska odbrana loša.
Ali kada je pikax igra...

Šta zna Magnus ...magnus je isto rekao da je loša.

Vreme te pobedilo...pravilo.Ja sam bila beli