Sadizam na forumu...

;)
@ No1
Nisam aludirao na tvoj post :)

@parka
Nije me niko povredio, ali mislim da je jako lose da "dodju divlji i oteraju pitome"... I da pravila ponasanja kreira onaj koji ume najbolje da se naruga nekome... Eto to...[/QUOTE]

niti se guram niti mi neko nesto gura:D. ko kome sta gura i ko se kome gde gura nemampojma niti me je briga. ma dok se ugurava, u skladu je sa podforumom, valjda :D;)

U opisu teme je problem opisan, a onda smo razgovarali, razgovarali, pa se slozili da problem postoji i sad i dalje razgovaramo... eto... :)

ja zaista ne vidim gde je problem
ljudi ovde razgovaraju kao i bilo gde drugde
ovde im je jezik mozda malo 'slobodniji'
ali.. realno..
to su obicni razgovori
neko se sali, neko je cinican, neko samo dobacuje,
neko se skroz prepozna i uzivi u temu..
svi smo mi razliciti i tako se i ponasamo

Daaa. Ali recimo, ne bi bilo lose da ako neko stavi tuzan smajli pored naslova teme, to znaci da na toj temi nema mesta za sprdanje... Eto recimo to da bude pravilo ponasnja... Cisto da se zna gde moze da se zezamo, a gde nije bas lepo da se zezamo...

Govorim o ovom podforumu...
Na forumu si brutalno iskren (bar prema onima koje ne poznajes licno). Znaci, kada se otarasimo obaveze da postujemo pravila lepog ponasanja i otarasimo se identiteta, ostaje esencija nase duse (licnosti, kako god...). Zasto iz svih nas (ili bar vecine), u takvim okolnostima ispliva monstrum koji uziva da bude cinican, drzak, koji daje sebi za pravo da se sprda sa tudjom mukom? Jel se osecas superiorno dok plljujes po necijem problemu? Da li to radis zato sto prezires njegovu slabost, jer eto, tvoji problemi su mnogo veci pa ti ne kukas o njima ovde? Zasto pokusavas da ga ucinis nesrecnijim nego sto vec jeste?

Ako pogledate teme ljudi koji stvarno imaju problem, videcete da cim se pojavi prvi neozbiljan (neumesan, nepristojan, cinican) post, skoro svi posle njega budu takvi... Kao da se ceka da neko prvi bude zao (neretko je to prvi post), jer kad se probije led i ti stices pravo da budes pokvaren...

............neko je vec rekao ,da u zivotu uvek neko nekog je.be ,pa po toj narodnoj valjda bolje da hebesh nego da bidnesh heban ,,,,,,,,,,,,,,,,,:lol::lol:

Daaa. Ali recimo, ne bi bilo lose da ako neko stavi tuzan smajli pored naslova teme, to znaci da na toj temi nema mesta za sprdanje... Eto recimo to da bude pravilo ponasnja... Cisto da se zna gde moze da se zezamo, a gde nije bas lepo da se zezamo...

i onda dodje devojka ciji decko ne moze da svrsi sat vremena sa sve (npr) tuznim smajlijem
i mi treba da placemo?

daj bre opusti se

aha...ajd' mi jos samo reci kada si pogledala Lady Snowblood (Shurayukihime) i da li si gledala jos neki film u kom glumi Meiko Kaji i koji (bez chekiranja na imdb-u)?

Odakle je moj profil, rec je o seriji? Ne radi se samo o filmovima, zena je simbol za moge stvari, obelezila je jedan period. To sto je drugima nepoznato nije moj problem.

Back