SAD - predsednički izbori 2020.

Pobednik predsedničkih izbora u SAD 2020. godine?

• Donald Tramp

glasova: 91 74,6%
  • Džo Bajden

glasova: 31 25,4%

• Ukupno glasova
    122
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam ja uopšte bio uveren u njegovu pobedu - čak sam pisao da će verovatno Bajden da pobedi i ne samo to već da sam postepeno sve više za Bajdena jer je Tramp napravio solidno sranje sveukupno gledajući.
Ja sam pisao da:
1) Me nerviraju neke Demokrate poput AOC, Ilhan Omar itd
2) Da se grozim što su Demokate pustila Antifa & BLM pljačke i paljevine
3) Da podržavam Ron Polove libertarijance koji se nalaze u Timu Tramp

Ali za samog Trampa nikad nisam toliko bio. Da se nalazim na glasačkom mestu mislim da bih pre zaokružio Bajdena.
Ali mi je sve sa Trampom zabavno pa sam malo i navijao za njega, jer je lud ko struja.:lol:
Eto toliko.:lol:
Hmmm, primecujem sablom.
Nerviraju te lepe i glasne zene. z:mrgreen:

Hmmm, primecujem sablom.
Nerviraju te lepe i glasne zene. z:mrgreen:
tenor.gif

Evo šansi za lustriranje :lol:
Samo mislim da nema pravnih osnova za lustriranje Trampa.;)

Smoki to što su republikanci tačnije Tramptardom radili, to demokratama ne bi palo na pamet a kamoli da tako nešto urade...
Osporavanje rezultata, tviter pozivanje na puč, laži bez dokaza...
Ladno je Rusija trolovala Ameriku kako nema demokratije na zapadu hahahaha.
Ti si deo tog ludog programa..sada se vadis.

A istina je da ćemo ovih dana vaditi tvoje postove iz naftalina 🐽

Smoki to što su republikanci tačnije Tramptardom radili, to demokratama ne bi palo na pamet a kamoli da tako nešto urade...
Osporavanje rezultata, tviter pozivanje na puč, laži bez dokaza...
Ladno je Rusija trolovala Ameriku kako nema demokratije na zapadu hahahaha.
Ti si deo tog ludog programa..sada se vadis.

A istina je da ćemo ovih dana vaditi tvoje postove iz Natalija 🐽
Pazi, ja jesam prenosio MAGA twitter i čak lično verujem da je bilo prevare jer tako kažu ljudi koje cenim poput Crvenokose, Styxa itd.
Međutim ipak sam više bio za Bajdena mozgom iako volim što je Tramp lud ko struja.:lol:

Brukanje se nastavlja... i to zbog koga, zbog klovna kakav je Donald Tramp, e pa zaista su prsli

Лепи Бора мрзи Америку из дна душе и жели да је види истопљену у пламенима термонуклеарних бомби, јер је Рус и Совјет душом и телом.

Е сад, ако имаш Американце који желе исто својој држави што и КГБ, онда схваташ да они нису много бистри.

Hahaha Smoki samo si prenosio Trampove laži u nadi da će opet jahati Američki narod..
Smoki ti bi bio odličan kolaboracionista.
A i gledaj realno šta fali što sam prenosio MAGA twitter?
Što bi rekao Nosferatu lepo je što sam na temilici videli pravu MAGU umesto članaka sa srbin.info itd.
Vama niko nije branio da kačite Demokrate.

The South will rise again lol.

Немају они паре за то.

Али је очита криза у Републиканској Партији, која је прсла на три дела.

Први део чини Мочвара Естаблишмента под стечајном управом Мочварске Корњаче,

други део су Маге (сви могући расисти и шљам у САД)

и трећа су Републиканци из развијених држава Североистока, Калифорније и Северозапада који су де факто Демократе од пре 20 година којима смета скретање демократе у лево у задњих пар година.

Лепи Бора мрзи Америку из дна душе и жели да је види истопљену у пламенима термонуклеарних бомби, јер је Рус и Совјет душом и телом.

Е сад, ако имаш Американце који желе исто својој држави што и КГБ, онда схваташ да они нису много бистри.
Kada postavi nešto neki link ili pdf tačno se plašim da će neki RU virus da mi uništi PC ili mobilni...
Tako da sam tu pojavu bezbedno bloknuo.

Kada postavi nešto neki link ili pdf tačno se plašim da će neki RU virus da mi uništi PC ili mobilni...
Tako da sam tu pojavu bezbedno bloknuo.

О да,

то су се линкови на неке русопатолошке сајтове или неке америчке sutereny.gov.csa

И ја се плашим да то кликнем.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back