....zašto bi rusi obnavljali SSSR...to je bio konstrukt širenja komunizma i njihove ideološke diktature proleterijata koja je zanemarivala ekomosku logiku i opravdanost što je i dovelo do urušavanja sovjeta ...nitko u rusiji izuzev komunista i carista koji su u manjina zagovara obnovu SSSRa prvenstveno zbog toga što to košta a rusija neće se ponovo dovesti u situaciju kao SSSR da financira propale narode i države a to bure bez dna najbolje se vidi u stotine milijarda dolara koje je rusija otpisala državama od afrike do azije kao relikt komunističke ideologije koja je iscrpljivala rusiju....tim putem danas ide amerika koja je globalni policajac i svake godine to radi na štetu svojih građana što se prepoznaje u pojavi trampa....danas je rusija kapitalistička zemlja koja ima neizmjerna bogatstva i samim tim pitanje ukrajine samo je pitanje njene bezbjednosti i ništa više a kijev nema ponuditi rusiji ništa u ekonomiji izuzev ljudi koje rusija može privući pasošima jer ono što jedino nedostaje rusiji jesu ljudi...ekonomija jeste tj. novčanik ono što rusija ima prvo na umu uz državnu sigurnost koju je u slučaju krima osigurala jer izuzev geostrateške pozicije i ruskog naroda krim nema ništa ponuditi rusiji ...ni naftu,ni zlato,ni pšenicu i čitavo vrijeme rusija ekonomski ne dobija mnogo od krima koliko je uložila...pitanje ukrajine će biti teret za atlantiste u narednim godinama kada ukri potroše milijarde koje su dobile od rusije od gazproma i potom istekne ugovor potpisan nedavno a rusija pusti sjeverni tok 2 u pogon...zapad se u biti nalazi u situaciji kao i SSSR pred raspad jer djele istu lošu unutrašnju ekonomsku situaciju koju privremeno krpaju financijskim intervencijam tj.udaraju magare nogom kad klipsa...dok dođu do situacije da ni noga više ne pomaže...ukrajina 2025 pada na teret poreskih obveznika briselske administracije poglavito njemačke jer nema ekonomskih uvjeta da se samouzdržava...koliko će to dugo ići sam bog zna ali vječno sigurno neće..Onda ne znam šta Rusi čekaju sa obnavljanjem SSSR i Varšavskog pakta ako je tako? Samo nešto čeprkaju po Ukrajini stidljivo. Neka zagrizu muški do Kijeva i Talina.![]()
......možeš ti kao pojedinac izbjegavati bankrot prebacivanjem dugova s jedne kartice na drugu i malverzacijam otvarati nove ali i tome dođe kraj....
....a što se tiče komentara o atomkama ja nisam čuo da ruski generali govore o ulasku u warshavu koliko sam čuo NATO generale da pričaju o agresiji na rusiju...stoga atlantisti pripazite šta radite da vas djeca ne bi proklinjala...a rusija je jasno rekla:...bilo mala bilo najmanja svaka upotreba atomske bombe bit će popračena atomskim udarima ako po snagama unutar evrope tako i po mjestima odakle dolaze komande...pa sada vidite...